Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    Xuelin IHIFI 770

    USB kábel, bőrtok, és persze használati (kínai) jár hozzá. A minőségérzet rendeben van, jól össze van rakva, de meglepően könnyű. A GUI egyszerű, nem csicsás, a célnak megfelel, a sebességgel sincs gond. A gombok érintősek, picit szokni kell a használatukat, elmegy kategória. Az üzemidő kb. 10-11 óra az én felhasználási szokásaimmal, füleseimmel. A hangerő 60 lépésben állítható.
    Gondolom a hangja jobban érdekel mindenkit. Alapzaj, pattogás, akármi hasonló nincs. Két füles kimenet is van viszont, kicsit eltérő karakterrel. Rettentően sima, folyékony hangja van, kicsit a melegebb, sötétebb oldalról megközelítve, igen szépen textúrázott mélyekkel. Nem zsúfolt, szépen, szellősen szólal meg, korrekt térrel. A simaságnak köszönhetően egységes az egész, mostanában amúgy is kedvelem ezt, szóval örülök. A másik kimenet is hasonló, de le vannak csapva a magasak (nem magashiányos...), a közép tartomány pedig jobban előrtébe kerül.
    Mit írjak még? Az ilyen sima, folyákony (zenei, legyen inkább zenei, ezt a szót keresem...) dolgokról nehezebb szerintem (a NAD D1050 DAC-om is hasonló), simán csak baromi jó hallgatni. Kérdezzetek, vagy valami, ki mire kíváncsi? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák