Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pufajkasmir

    csendes tag

    üdv skacok!

    nahát ennyi volt a sony NWZ-A844. tegnap este az illés utca sarkán kicsit ittasan indultam hazafelé egy barátom új albérletéből, fülemben az A844-el.
    megrugdostak és kiraboltak, és a legsúlyosabb hogy ellopták a 35ezer forintos sony-mat. a f*szfejek nem tudták hogy a sennheiser fülesem is ér vagy 15 rudit. más egyébként nem volt nálam a diákomon és a bkv bérletemen kívül. valami csoda módon (véletlen) otthagytam a haveromnál az övtáskámmal együtt.

    az volt egyébként hogy megállítottak és mondták hogy adjam a cuccaimat, akkor vettem észre hogy otthagytam az övtáskámat. elkezdtem röhögni hogy "ugye most vicceltzek 2011-et írunk. és hogy nincs szerencséjük mert nincsnálam a pénztárcám és a mobilom sem. erre mondja hogy akkor mit hallgatok? mondom az "mp3 lejátszómat, ..az ilyen elavult darab, értéktelen bla bla viszont rajta vannak a kedvenc zenéim meg egy csomó fontos dokumentum, ne vegyétek már el" falnak szoratottak és így nézi és azt mondja a retkes hogy "ez mobil te köcsög geci" erre mondom hogy az nem mobil az egy szar régi nwz a844, erre megrugtak és mondták hogy ne hazudjak. volt velük egy csaj is az tépte a hajamat meg kirántotta a fülemből a sennheisert, kicsit ellöktem erre a haverja egy nagyobb darab leb*szott a földre és úgy kétszer megrugott de egyáltalán nem éreztem durvának szerintem tapasztaltabb lehetett, mert csak egy kis kék folt van a bordámnál, a kezem horzsoltam föl meg qa fülemnél bevérzett az agresszív csaj miatt mert az meg elkezdte tépni az undorító műkörmeivel. annyira röhejes volt az egész ha nem vagyok ittas szerintem el tudtam volna futni is, na mind1. 5en voltak egyébként. aztán az egyik elkezdi hogy "mi az hogy nwz? látja hogy ez sony, őt nem lehet át b*szni..te k*csög" mindam neki hogy jóhát igz ami igaz az tényleg egy sony, de közben elkeztem röhögni erre mondták hogy "ez hülye, bolond, " a csaj még rá akart taposni a fejemre de szerencsére lefogták. aztán nekemdobta a sennheisert "te g*ci" és elszaladtak. így egy kétezrest a diákom , a bérletem és a sonymat ellopták szóval ha feltűnne valahol az aprók között egy A844...
    na mindegy, sajnos a garancia nem terjed lopásra :(
    aműgy elég megrázó volt az egész nem tudom miért tudtam egyáltalán röhögni. utána ott remegtem mintha minusz két fok lett volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák