Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • puma72

    tag

    Ehez mit szóltok? Tiszta hülyének nézik az embert!

    UPC Magyarország Kedves László!

    Szeretnénk kicsit jobban megvilágítani a 29-es körzet helyzetét, hogy mindenki tisztán lásson. Nem arról van szó, hogy eltitkolnánk valamit. Egyszerűen arról van szó, hogy nem tudunk újdonságról beszámolni.

    Többen kérdezték, hogy miért adjuk drágábban a 15 megás internetet a 29-es körzetben, mint az 50 megabites netet más körzetekben. Ennek nagyon egyszerű oka van: más a technológia. A 29-es körzetben ADSL, máshol kábeles szolgáltatást nyújtunk. Mindkettő teljesen más erőforrásokat és infrastruktúrát igényel. Ezért a különbség. Nem érdemes összehasonlítani a UPC kábel- és a UPC ADSL-szolgáltatásának árait, mert más technológián alapulnak. A kábelt a kábellel, az ADSL-t az ADSL-lel kell összevetni.

    Fontos hozzátennünk: a UPC teljes szolgáltatási területén ugyanazok az árak és ajánlatok érvényesek az összes ADSL-csomagra. Nem kivételezünk senkivel és ezzel egyetemben nem hozunk senkit hátrányos helyzetbe sem.
    Tudjuk, hogy adódik a kérdés: mikor fejlesztünk, mikor ér el végre a kábeles szolgáltatás a 29-es körzetbe is. Nem tudunk újat mondani: vizsgáljuk a lehetőségét, de higgyétek el, a jelenlegi gazdasági helyzet nem kedvez ennek a fejlesztésnek. Óriási beruházásról van szó, hatalmas költségigényekkel. Nem egy régi hálózatot kell modernizálni, hanem egy teljesen újat kiépíteni, melynek nem csak műszaki, hanem adminisztratív követelményei is vannak.

    Mi is szeretnénk, ha valamilyen új, jó hírrel tudnánk szolgálni a témában, de egyelőre nem tudunk. Amit tudunk garantálni, hogy a jelenlegi szolgáltatást - a jövőbeni fejlesztésig - a legmagasabb szinten tartjuk. Ennél többet nem tudunk mondani, így ha a jövőben ezzel kapcsolatban hasonló kérdés érkezik itt hozzánk, csak ezt a kommentet tudjuk majd újra és újra idézni.

    Ha van ezzel kapcsolatban új hírünk, akkor azt természetesen megosztjuk a nyilvánossággal.

    Számom +36205747193

Új hozzászólás Aktív témák