Ja csak azoknál nem fog elérni semmit, aki nem alap csomagba van, btw ahova bejött a digi:
Startnet 20/10Mbit/s 2700 ft.. telefon nélkül is kötetthető , illetve telefonnal 3000 ft havonta..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Ja csak azoknál nem fog elérni semmit, aki nem alap csomagba van, btw ahova bejött a digi:
Startnet 20/10Mbit/s 2700 ft.. telefon nélkül is kötetthető , illetve telefonnal 3000 ft havonta..

Invitel sem az olcsóságáról híres, de UPC-nél még ők is olcsóbbak.
Invitel: 2Mbps 2490Ft telefon mellett 1 év hűséggel.
UPC: 1Mbps 3000Ft telefon mellett 1 év hűséggel.
Dictator^: Hát azoknál tényleg nem fognak, akik torrenteznek, de akik csak maileznek, weboldalakat nézegetnek, azok lehet nem fognak váltani pár száz forintért.
[ Szerkesztve ]
RIP MALÉV

Nem számoltad bele a Digi OKOS csomagját, TV-Teló-Net 3990 2 év hűséggel
És a legszarabb net is jobb a upcnél, a teló olcsó..

Az olyan olcsó, hogy azt hiszik átverés és nem váltanak. 
RIP MALÉV

Átlagembert ez nem érdekli, ő a legolcsóbbat kötetteti, és legalább itt nem verik át.
[ Szerkesztve ]

no ma hozzánk is (Gyömrő) megérkezett a Digi-s hirdetés a postaládánkba, kíváncsi leszek
bár én csak az ár miatt váltanék T-home-ról, sebesség annyira nem izgat 
[ Szerkesztve ]
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

Nofene? Ide már a kábelhálózat is majdnem kiépült, mégsem jött hírdetés..
A kábeleitek már megvannak?

sehol sem láttam még, hogy csináltak volna valamit (mondjuk reggel megyek, este jövök)
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

Szerintem akkor fogja visszakapni az ügyfeleket, ha nem csak Pécelen lehet kábelmodemes csomagra (pl 50/5,120/10) előfizetni.

Vagy akkor sem, mert DIGI olcsóbb.
RIP MALÉV

sajnos kisebb képbe nem tudom berakni:
ilyesmit húz a digi.
ilyet látsz már fent?
[ Szerkesztve ]

Amúgy úgy viszik mint a panelba? Tehát Koax + Optika, vagy optikán keresztül adják a tévét?
RIP MALÉV

Itt már van, akinek megcsinálták pécelen.
Optika megy be a lakásba, onnan ZTEből osztják el, utp géphez, coax tv-hez, telefonkábel a telefonhoz.

Tehát ZTE-ből megy a koax is...
Én panel lakó vagyok, szóval itt nem tudom mi van a pincében. 
Valószínűleg, akkor itt is optika jön a routerig, aztán onnan osztják szét koaxokra és lanokra.
[ Szerkesztve ]
RIP MALÉV

Jaja, ahogy mondod.. majd én is postolok, ha egyszer csak ide is beért.
[ Szerkesztve ]

Nem csak az olcsóság a lényeg, diginél 80megabit a max, upcnél 120., más hd adások érhetők el a diginél és mások az upcnél link Előbb utóbb lehetőség lesz csak kártyát kérni a digitális adásokhoz.
[ Szerkesztve ]

Legtöbb embernek az olcsóság a lényeg és nem az hogy hány HD adás van.
RIP MALÉV
Meg vannak jó páran, akik használnak netet és fogalmuk sincs, hogy milyen a netük sebessége (néha még azt sem tudják melyik szolgáltatónál vannak
) és lehet más csomagra ill. szolgáltatóra váltani, a szolgáltatást olcsóbban kapni. Mert nem foglalkoznak ilyenekkel. 
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

Kaptam olyan infót, de nem fix, hogy UPC 29es körzetben sávszélt akar duplázni, de gondolom ez fix X megabit mellett megáll..nevetséges, ha valaki emiatt maradna 
És most azt próbáld meg bemesélni mikor tüzet adtál a sárkánynak! 
Szerintem ez miatt max az maradna, akinek nincs ideje, vagy lusta elmenni felmondani, és új szerződést kötni máshol.... én most indulnék ha lenne digi
de azért a dupla sáv jó lenne, bár akkor meg a ping megint hova emelkedne... eh
Amúgy ha már ilyet csinálnak akkor nagyon érzik a vesztüket, reméljük digi nem áll meg annál a pár városnál
[ Szerkesztve ]
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Nem arról van szó, én is nevetségesnek tartom, és már csak amiatt se maradnék mert UPC.. de komolyan, semmi kábelnet, hanem emeljünk sávszélt amig bírja
komoly..
(#1022) kabelmania27 válasza enginev3.0 (#1020) üzenetére

Pl az maradna aki azokat az adásokat nézi ami nincs a digin pl comedy central
filmmúzeum, nem rég volt festés, vagy nincs más választása mint az Upc, gyűjti a shell smart pontokat
[ Szerkesztve ]
Ez érdekes mutatvány lesz annak fényében, hogy a körzet nagy részében képtelenek voltak 18Mbps-t nyújtani. Majd gondolom most fognak tudni 24-et és 36-ot...
Vicc ez a cég, tökéletesen illik hozzájuk Fuchs.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

nem értek a kábelezéshez, meg a központhoz, de nem hiszem, hogy 36ot tudna...
de mondjuk a 8mbitnek simán birja majd a dupláját.... hogy az árral mit csinálnak az passz.. de mondjuk el tudom képzelni, hogy lesz egy 8mbit, 12mbit, 16mbit, meg 18mbit, vagy ilyesmi.. érted.. gusztustalan akkor is 

T-home adsl is távolságfüggő. Maga a technológia ennyit tud....
Ha nem csak Pécelen lesz visszirányúsítva a hálózat, elérhető lesz a 25/1,50/5,120/10
Pár erősítőt ki kellene cserélniük visszirányt tudóra.

Akkor szerintem inkább már így lesz, ha lesz:
1 > 2
2,5 > 5
8 > 15 vagy 16
18 > 20 vagy engednek az árból.
Mivel páran elmennek úgyis tőlük a digi miatt, így marad egy kis tartalékuk a hálózatban amit lehet szétosztanak, persze ezt csak az alacsonyabb csomagoknál tudják megtenni. 
RIP MALÉV
Igen, de nem is véletlen, hogy a Telekom nem dsl-el sz*rozik a körzetben, hanem kábelnettel jöttek.
DSL-en amúgy nekik is 25 a max, gondolom ezen a UPC sem tud túllőni, még akkor se, ha más esetben bukja az egész körzetet.
(#1024) Dictator^: Ha csak az alsóbb csomagokat duplázzák, akkor pont nem azt a célközönséget érintik meg az akcióval, aki ilyen miatt maradnának.
Az alsóbb csomagoknak az árából kéne engedni, a drágábbaknak meg a sebességét növelni. Persze már tényleg édesmindegy. Szerintem itt már az emberek többsége úgy áll hozzá, hogy "UPC-t már csak azért se". Mi is váltunk, még abban az esetben is, ha fel tudják hozni a sebességet a T-Home Maximum csomagjáig...
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Nem tud túllőni mert a technika ezt a maxsebességet tudja.
Szerintem előbb utóbb visszirányusítani fogják a területet, akkor tudnak 25,50 vagy 120megabitet szolgáltatni. Ha Pécelen meg tudták oldani a hálózat visszirányúsítását a többi településen is meg tudják csinálni, csak egyszerre annyi erősítőt szerintem nehéz lecserélni.
[ Szerkesztve ]
Sógoromék sülysápon rendeltek 8megás netet és megmondták hogy sajnos nem lesz annyi szinte soha, max 7 ha 7.5 akkor már örülhetnek, és tényleg úgy van
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"
(#1030) kabelmania27 válasza enginev3.0 (#1029) üzenetére

Adsl-nél örülni kell hogy megy ennyivel, régebben használtam adslt t-home területen, 1megabitnél többet nem tudott a vonal, mert messze volt a telefonközpont.
(#1028) kabelmania27: Mi ez a visszairányúsítás és milyen technológiát takar? Gondolom nem DSL-t.
(#1029) enginev3.0: Hát ez az. Így tuti, hogy képtelenek lesznek duplázni. Bár mondjuk maradásra jó eséllyel még a FiberPower csomagok se bírnák már rá a többséget.

Nem dsl, kábelmodemes internetnél (digitális tv videotár szolgáltatásnál) szükséges a hálózat visszirányúsítása a kétirányú kommunikáció miatt. 29es körzetben jelenleg Pécelen lehet kábelmodemes internetet igényelni, a digi terjeszkedésével szerintem más településeken is elérhetővé fogják tenni a kábelmodemes csomagokat.
fiberpower 25,50,120as csomagok maradásra tudnak ösztönözni, mivel nem kell fúrni meglévő kábeleket lehet használni csak egy splitter pár méter koax és egy modem beüzemelése szükséges
[ Szerkesztve ]
Már biztos olvastátok, de nagyon jó
http://mindent-a-szemnek.hu/index.php/2011/12/upc-panaszlevel/

Régi, de most újra elolvasva is kicsordult 1-2 könnycsepp a röhögéstől. 
...the rain transformed.
Értem. A maradással a továbbiakban is az a baj, hogy sokak számára a UPC egyszerűen ellenszenvessé vált. Emellett nincs az az épp eszű ember, aki a DIGI árai mellett maradna a UPC köreiben.
(#1036) Anonymus X válasza kabelmania27 (#1032) üzenetére

No meg arról se feledkezzünk meg, hogy a UPC csak FiberPowert tud nyújtani Pécelen, tévét, telefont nem. Azt a UPC 29-es körzettől kell megvenned, ami valljuk be macerás: külön számla, 0 kedvezmény stb. A Digi vékonyka optikai kábele meg nem hiszem, hogy bárhol problémát okozna. Sajnos én olyan helyen lakok, ahol nincs Digi, de ha lenne akkor mindenképp arra váltanék UPC-ről. Nem izgat, hogy a Diginél nincs 120 Mbit (számomra már 20 is megváltás lenne), viszont korrektebb feltöltés értékek vannak a csomagjainál.
[ Szerkesztve ]
Monorról Digi infó valakinek?
Felhívtam őket és azt mondták, hogy tavasszal lesz valami, de jó lenne pontosabb infó..
(#1038) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1036) üzenetére

Ha egy péceli címet beírsz, ki fog írni minden szolgáltatást

Én is csak erről hallottam, hogy junius környékén, de ez sem fix forrás. Irány az Önkormányzat hátha.
(#1040) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1036) üzenetére

Ha péceli címet beírva minden szolgáltatást mutatja, szerintem egy ügyfélszámon fogja mutatni, akinek két ügyfélszámon van (kábelnet és a többi külön) ír az ügyfélszolgálatnak egy levelet, hogy a régi ügyfélszámról tegyél át a szolgáltatásokat az újra, szerintem meg fogják csinálni
Ha jól néztem csomag ajánlatokat is kidobott.
[ Szerkesztve ]
(#1041) Anonymus X válasza kabelmania27 (#1040) üzenetére

Most már lehet így van, de lehet csak a webes felület hazudik. Amikor ismerősömék érdeklődtek a UPC-nél talán október-november környékén, még nem volt képes csak FiberPowerre, és kerek perec megmondták a telefonban, hogy tévét, telefont nem tudnak szolgáltatni (még azt se mondták, hogy akkor azt kérd a UPC 29-től). Most már örülök is neki, hogy ez így volt, mert így ismerősömék Digisek lettek
.
[ Szerkesztve ]
(#1042) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1041) üzenetére

Én használtam tányéros digit, (kétkártyás hundai )sokszor lefagyott, 2-3naponta újra kellet keresni a csatornákat. Sokszor csak rossz jel, nincs jelet lehetett a tévén olvasni.
Az egyik része csinálta ezt, a másikkal semmi gond nem volt.
Lehet hogy a kábeles sokkal jobb. Digiről hiányoltam a Comedy-t és a Filmmúzeumot.
Hiába volt olcsó, amikor szerettem volna nézni, nem tudtam...
(#1043) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1041) üzenetére

Nálam sem érhető el a digikábel. Invitel kábel (volt Fibernet) van, t-home adsl, kettő mikrós szolgáltató van, mobilnet. 6/1 3990Ft, családi tévé 3790Ft, telefon 690

Ez a DIGI dobozolás szerintetek mennyi ideig tarthat?
Elég sok helyen be vagyunk már kábelezve, legalábbis figyeltem, hogy hol van.. pár utca maradt ki..

Annyit tudok biztosra mondani, hogy idén már nem végeznek... 
RIP MALÉV

Lehet igazad van 

BUÉK és kirtartást a 29-es körzetben a DIGI és T érkezéséig! 
RIP MALÉV

Haha. BUÉK , már csak 1 hónap elvileg 

Akinek van ereje/ideje/kedve az összeírhatná egy hsz-be, hogy melyik településeken lesz DIGI.
Nem véletlenül címeztem neked. 
RIP MALÉV

Azt a párat, amit tudtam leírtam, leginkább az kéne, hogyha érdekel, hogy az adott települések, amik nem szerepeltek a listán, onnan lévő kollegák bekocognának az önkormányzatban és ráérdeklődnének 
Akkor többet tudnátok.
Figyeltem a kábeleket itt, max arról tudnék még beszámolni, hogy ahol haladtak és van, hol szakadt meg, és hol nincs még