Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1001) Dictator^ válasza smog86 (#1000) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Ja csak azoknál nem fog elérni semmit, aki nem alap csomagba van, btw ahova bejött a digi:
Startnet 20/10Mbit/s 2700 ft.. telefon nélkül is kötetthető , illetve telefonnal 3000 ft havonta..
:D

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#1002) smog86 válasza smog86 (#1000) üzenetére

smog86
(senior tag)

Invitel sem az olcsóságáról híres, de UPC-nél még ők is olcsóbbak.
Invitel: 2Mbps 2490Ft telefon mellett 1 év hűséggel.
UPC: 1Mbps 3000Ft telefon mellett 1 év hűséggel.

Dictator^: Hát azoknál tényleg nem fognak, akik torrenteznek, de akik csak maileznek, weboldalakat nézegetnek, azok lehet nem fognak váltani pár száz forintért.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#1003) Dictator^ válasza smog86 (#1002) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nem számoltad bele a Digi OKOS csomagját, TV-Teló-Net 3990 2 év hűséggel :) És a legszarabb net is jobb a upcnél, a teló olcsó..

(#1004) smog86 válasza Dictator^ (#1003) üzenetére

smog86
(senior tag)

Az olyan olcsó, hogy azt hiszik átverés és nem váltanak. :DDD

RIP MALÉV

(#1005) Dictator^ válasza smog86 (#1004) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Átlagembert ez nem érdekli, ő a legolcsóbbat kötetteti, és legalább itt nem verik át.

[ Szerkesztve ]

(#1006) -Zeratul-

-Zeratul-
(őstag)

no ma hozzánk is (Gyömrő) megérkezett a Digi-s hirdetés a postaládánkba, kíváncsi leszek
bár én csak az ár miatt váltanék T-home-ról, sebesség annyira nem izgat :)

[ Szerkesztve ]

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#1007) Dictator^ válasza -Zeratul- (#1006) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nofene? Ide már a kábelhálózat is majdnem kiépült, mégsem jött hírdetés..
A kábeleitek már megvannak?

(#1008) -Zeratul- válasza Dictator^ (#1007) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

sehol sem láttam még, hogy csináltak volna valamit (mondjuk reggel megyek, este jövök)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#1009) kabelmania27 válasza Dictator^ (#997) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Szerintem akkor fogja visszakapni az ügyfeleket, ha nem csak Pécelen lehet kábelmodemes csomagra (pl 50/5,120/10) előfizetni.

(#1010) smog86 válasza kabelmania27 (#1009) üzenetére

smog86
(senior tag)

Vagy akkor sem, mert DIGI olcsóbb.

RIP MALÉV

(#1011) Dictator^ válasza -Zeratul- (#1008) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

sajnos kisebb képbe nem tudom berakni:

ilyesmit húz a digi.

ilyet látsz már fent?

[ Szerkesztve ]

(#1012) smog86 válasza Dictator^ (#1011) üzenetére

smog86
(senior tag)

Amúgy úgy viszik mint a panelba? Tehát Koax + Optika, vagy optikán keresztül adják a tévét?

RIP MALÉV

(#1013) Dictator^ válasza smog86 (#1012) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Itt már van, akinek megcsinálták pécelen.
Optika megy be a lakásba, onnan ZTEből osztják el, utp géphez, coax tv-hez, telefonkábel a telefonhoz.

(#1014) smog86 válasza Dictator^ (#1013) üzenetére

smog86
(senior tag)

Tehát ZTE-ből megy a koax is...
Én panel lakó vagyok, szóval itt nem tudom mi van a pincében. :DDD
Valószínűleg, akkor itt is optika jön a routerig, aztán onnan osztják szét koaxokra és lanokra.

[ Szerkesztve ]

RIP MALÉV

(#1015) Dictator^ válasza smog86 (#1014) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Jaja, ahogy mondod.. majd én is postolok, ha egyszer csak ide is beért.

[ Szerkesztve ]

(#1016) kabelmania27 válasza smog86 (#1010) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nem csak az olcsóság a lényeg, diginél 80megabit a max, upcnél 120., más hd adások érhetők el a diginél és mások az upcnél link Előbb utóbb lehetőség lesz csak kártyát kérni a digitális adásokhoz.

[ Szerkesztve ]

(#1017) smog86 válasza kabelmania27 (#1016) üzenetére

smog86
(senior tag)

Legtöbb embernek az olcsóság a lényeg és nem az hogy hány HD adás van.

RIP MALÉV

(#1018) dr.bubo válasza smog86 (#1017) üzenetére

dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Meg vannak jó páran, akik használnak netet és fogalmuk sincs, hogy milyen a netük sebessége (néha még azt sem tudják melyik szolgáltatónál vannak :Y ) és lehet más csomagra ill. szolgáltatóra váltani, a szolgáltatást olcsóbban kapni. Mert nem foglalkoznak ilyenekkel. :U

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#1019) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Kaptam olyan infót, de nem fix, hogy UPC 29es körzetben sávszélt akar duplázni, de gondolom ez fix X megabit mellett megáll..nevetséges, ha valaki emiatt maradna :D

(#1020) enginev3.0 válasza Dictator^ (#1019) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

És most azt próbáld meg bemesélni mikor tüzet adtál a sárkánynak! :D

Szerintem ez miatt max az maradna, akinek nincs ideje, vagy lusta elmenni felmondani, és új szerződést kötni máshol.... én most indulnék ha lenne digi

de azért a dupla sáv jó lenne, bár akkor meg a ping megint hova emelkedne... eh

Amúgy ha már ilyet csinálnak akkor nagyon érzik a vesztüket, reméljük digi nem áll meg annál a pár városnál

[ Szerkesztve ]

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#1021) Dictator^ válasza enginev3.0 (#1020) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Nem arról van szó, én is nevetségesnek tartom, és már csak amiatt se maradnék mert UPC.. de komolyan, semmi kábelnet, hanem emeljünk sávszélt amig bírja :D komoly..

(#1022) kabelmania27 válasza enginev3.0 (#1020) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Pl az maradna aki azokat az adásokat nézi ami nincs a digin pl comedy central:D filmmúzeum, nem rég volt festés, vagy nincs más választása mint az Upc, gyűjti a shell smart pontokat:D

[ Szerkesztve ]

(#1023) leviske válasza Dictator^ (#1019) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez érdekes mutatvány lesz annak fényében, hogy a körzet nagy részében képtelenek voltak 18Mbps-t nyújtani. Majd gondolom most fognak tudni 24-et és 36-ot...

Vicc ez a cég, tökéletesen illik hozzájuk Fuchs.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#1024) Dictator^ válasza leviske (#1023) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

nem értek a kábelezéshez, meg a központhoz, de nem hiszem, hogy 36ot tudna...

de mondjuk a 8mbitnek simán birja majd a dupláját.... hogy az árral mit csinálnak az passz.. de mondjuk el tudom képzelni, hogy lesz egy 8mbit, 12mbit, 16mbit, meg 18mbit, vagy ilyesmi.. érted.. gusztustalan akkor is :D

(#1025) kabelmania27 válasza leviske (#1023) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

T-home adsl is távolságfüggő. Maga a technológia ennyit tud....
Ha nem csak Pécelen lesz visszirányúsítva a hálózat, elérhető lesz a 25/1,50/5,120/10
Pár erősítőt ki kellene cserélniük visszirányt tudóra.

(#1026) smog86 válasza Dictator^ (#1024) üzenetére

smog86
(senior tag)

Akkor szerintem inkább már így lesz, ha lesz:
1 > 2
2,5 > 5
8 > 15 vagy 16
18 > 20 vagy engednek az árból.
Mivel páran elmennek úgyis tőlük a digi miatt, így marad egy kis tartalékuk a hálózatban amit lehet szétosztanak, persze ezt csak az alacsonyabb csomagoknál tudják megtenni. :)

RIP MALÉV

(#1027) leviske válasza kabelmania27 (#1025) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de nem is véletlen, hogy a Telekom nem dsl-el sz*rozik a körzetben, hanem kábelnettel jöttek.

DSL-en amúgy nekik is 25 a max, gondolom ezen a UPC sem tud túllőni, még akkor se, ha más esetben bukja az egész körzetet.

(#1024) Dictator^: Ha csak az alsóbb csomagokat duplázzák, akkor pont nem azt a célközönséget érintik meg az akcióval, aki ilyen miatt maradnának.

Az alsóbb csomagoknak az árából kéne engedni, a drágábbaknak meg a sebességét növelni. Persze már tényleg édesmindegy. Szerintem itt már az emberek többsége úgy áll hozzá, hogy "UPC-t már csak azért se". Mi is váltunk, még abban az esetben is, ha fel tudják hozni a sebességet a T-Home Maximum csomagjáig...

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#1028) kabelmania27 válasza leviske (#1027) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nem tud túllőni mert a technika ezt a maxsebességet tudja.
Szerintem előbb utóbb visszirányusítani fogják a területet, akkor tudnak 25,50 vagy 120megabitet szolgáltatni. Ha Pécelen meg tudták oldani a hálózat visszirányúsítását a többi településen is meg tudják csinálni, csak egyszerre annyi erősítőt szerintem nehéz lecserélni.

[ Szerkesztve ]

(#1029) enginev3.0 válasza leviske (#1023) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Sógoromék sülysápon rendeltek 8megás netet és megmondták hogy sajnos nem lesz annyi szinte soha, max 7 ha 7.5 akkor már örülhetnek, és tényleg úgy van

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#1030) kabelmania27 válasza enginev3.0 (#1029) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Adsl-nél örülni kell hogy megy ennyivel, régebben használtam adslt t-home területen, 1megabitnél többet nem tudott a vonal, mert messze volt a telefonközpont.

(#1031) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#1028) kabelmania27: Mi ez a visszairányúsítás és milyen technológiát takar? Gondolom nem DSL-t.

(#1029) enginev3.0: Hát ez az. Így tuti, hogy képtelenek lesznek duplázni. Bár mondjuk maradásra jó eséllyel még a FiberPower csomagok se bírnák már rá a többséget.

(#1032) kabelmania27 válasza leviske (#1031) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nem dsl, kábelmodemes internetnél (digitális tv videotár szolgáltatásnál) szükséges a hálózat visszirányúsítása a kétirányú kommunikáció miatt. 29es körzetben jelenleg Pécelen lehet kábelmodemes internetet igényelni, a digi terjeszkedésével szerintem más településeken is elérhetővé fogják tenni a kábelmodemes csomagokat.
fiberpower 25,50,120as csomagok maradásra tudnak ösztönözni, mivel nem kell fúrni meglévő kábeleket lehet használni csak egy splitter pár méter koax és egy modem beüzemelése szükséges:)

[ Szerkesztve ]

(#1033) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Már biztos olvastátok, de nagyon jó
http://mindent-a-szemnek.hu/index.php/2011/12/upc-panaszlevel/

(#1034) TCr válasza enginev3.0 (#1033) üzenetére

TCr
(senior tag)

Régi, de most újra elolvasva is kicsordult 1-2 könnycsepp a röhögéstől. :C

...the rain transformed.

(#1035) leviske válasza kabelmania27 (#1032) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. A maradással a továbbiakban is az a baj, hogy sokak számára a UPC egyszerűen ellenszenvessé vált. Emellett nincs az az épp eszű ember, aki a DIGI árai mellett maradna a UPC köreiben.

(#1036) Anonymus X válasza kabelmania27 (#1032) üzenetére

Anonymus X
(újonc)

No meg arról se feledkezzünk meg, hogy a UPC csak FiberPowert tud nyújtani Pécelen, tévét, telefont nem. Azt a UPC 29-es körzettől kell megvenned, ami valljuk be macerás: külön számla, 0 kedvezmény stb. A Digi vékonyka optikai kábele meg nem hiszem, hogy bárhol problémát okozna. Sajnos én olyan helyen lakok, ahol nincs Digi, de ha lenne akkor mindenképp arra váltanék UPC-ről. Nem izgat, hogy a Diginél nincs 120 Mbit (számomra már 20 is megváltás lenne), viszont korrektebb feltöltés értékek vannak a csomagjainál.

[ Szerkesztve ]

(#1037) Infomaker

Infomaker
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Monorról Digi infó valakinek?

Felhívtam őket és azt mondták, hogy tavasszal lesz valami, de jó lenne pontosabb infó..

(#1038) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1036) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ha egy péceli címet beírsz, ki fog írni minden szolgáltatást:)

(#1039) Dictator^ válasza Infomaker (#1037) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Én is csak erről hallottam, hogy junius környékén, de ez sem fix forrás. Irány az Önkormányzat hátha.

(#1040) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1036) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ha péceli címet beírva minden szolgáltatást mutatja, szerintem egy ügyfélszámon fogja mutatni, akinek két ügyfélszámon van (kábelnet és a többi külön) ír az ügyfélszolgálatnak egy levelet, hogy a régi ügyfélszámról tegyél át a szolgáltatásokat az újra, szerintem meg fogják csinálni:) Ha jól néztem csomag ajánlatokat is kidobott.

[ Szerkesztve ]

(#1041) Anonymus X válasza kabelmania27 (#1040) üzenetére

Anonymus X
(újonc)

Most már lehet így van, de lehet csak a webes felület hazudik. Amikor ismerősömék érdeklődtek a UPC-nél talán október-november környékén, még nem volt képes csak FiberPowerre, és kerek perec megmondták a telefonban, hogy tévét, telefont nem tudnak szolgáltatni (még azt se mondták, hogy akkor azt kérd a UPC 29-től). Most már örülök is neki, hogy ez így volt, mert így ismerősömék Digisek lettek :).

[ Szerkesztve ]

(#1042) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1041) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Én használtam tányéros digit, (kétkártyás hundai )sokszor lefagyott, 2-3naponta újra kellet keresni a csatornákat. Sokszor csak rossz jel, nincs jelet lehetett a tévén olvasni.
Az egyik része csinálta ezt, a másikkal semmi gond nem volt.
Lehet hogy a kábeles sokkal jobb. Digiről hiányoltam a Comedy-t és a Filmmúzeumot.
Hiába volt olcsó, amikor szerettem volna nézni, nem tudtam...

(#1043) kabelmania27 válasza Anonymus X (#1041) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nálam sem érhető el a digikábel. Invitel kábel (volt Fibernet) van, t-home adsl, kettő mikrós szolgáltató van, mobilnet. 6/1 3990Ft, családi tévé 3790Ft, telefon 690

(#1044) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Ez a DIGI dobozolás szerintetek mennyi ideig tarthat?
Elég sok helyen be vagyunk már kábelezve, legalábbis figyeltem, hogy hol van.. pár utca maradt ki..

(#1045) smog86 válasza Dictator^ (#1044) üzenetére

smog86
(senior tag)

Annyit tudok biztosra mondani, hogy idén már nem végeznek... :DDD

RIP MALÉV

(#1046) Dictator^ válasza smog86 (#1045) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Lehet igazad van :DDD

(#1047) smog86

smog86
(senior tag)

BUÉK és kirtartást a 29-es körzetben a DIGI és T érkezéséig! :))

RIP MALÉV

(#1048) Dictator^ válasza smog86 (#1047) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Haha. BUÉK , már csak 1 hónap elvileg :)

(#1049) smog86 válasza Dictator^ (#1048) üzenetére

smog86
(senior tag)

Akinek van ereje/ideje/kedve az összeírhatná egy hsz-be, hogy melyik településeken lesz DIGI.
Nem véletlenül címeztem neked. :DDD

RIP MALÉV

(#1050) Dictator^ válasza smog86 (#1049) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Azt a párat, amit tudtam leírtam, leginkább az kéne, hogyha érdekel, hogy az adott települések, amik nem szerepeltek a listán, onnan lévő kollegák bekocognának az önkormányzatban és ráérdeklődnének :)
Akkor többet tudnátok.

Figyeltem a kábeleket itt, max arról tudnék még beszámolni, hogy ahol haladtak és van, hol szakadt meg, és hol nincs még :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.