Nekem nincs és mégis Digis vagyok .... Megkéred hogy mutasson munkalapot , és ezzel igazolja is magát sztem !Csalóknál nem hiszem hogy van munkalap.....
[ Szerkesztve ]

Nekem nincs és mégis Digis vagyok .... Megkéred hogy mutasson munkalapot , és ezzel igazolja is magát sztem !Csalóknál nem hiszem hogy van munkalap.....
[ Szerkesztve ]
Vagy elsoroltatom vele az OSI modell layereit 
Munkalapot a mai világban akarki összefotóboltoz.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Igen és honnan tudja, hogy mit rendeltél, meg az egyéb adatokat?Amúgy meg hívd fel a NASA-t és megnézik neked 
Szívesebben fizetném ki nektek azt az 5K a bekötésnél..
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
reggelre megint elment a net, 651. mint 2 hete volt, ugyanúgy nincs acivity led, csak a lan meg a power. akkor is központi hiba volt, most is biztos. remélem lesz mire hazaérek mert megint telefonálgathatok. ha nem lesz túlterhelt megint...
iPhone 4S

Én csak azt írtam le, amit a szerelő elmondott.
Ezek szerint nem kellett volna elhinnem neki?
Mindegy.
Akkor kezeljétek fenntartással az infót! 
(#2508) gyáliSanyi válasza HoryThePooh (#2451) üzenetére

Melyik településen vagy?
coser.hu
Mostanában csomószor behal a net. Routernek minden ledje villog, kivéve a Wan, nem tudom hogy az hal-e be, vagy a modem... vagy magától jó lesz, vagy router resi, mert a modem "messze" van tőlem.
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"
A helyedben én ilyenkor a modemet közvetlenül rácsatlakoztatnám a gépre minden újraindítás nélkül és megpróbálnék feljelentkezni.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Jó, hogy növeli a Digis területen ez a szr a sávszélt, nálunk meg egyre lassabb 
Normális weboldalt ki kell várni, hogy betöltse
És akkor még ne is beszéljünk az 50-100kb/s sebesség visszaesésről letöltésnél
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

1221 .....
az lesz, de most nincs ilyenhez kedvem, majd jövőhéten ha nem lesz jobb
ha már fizetünk a szolgáltatásért, fizessünk telefonszámlát is, hogy jó legyen nem? 

havernak mióta emeltek upc-nél, azóta szar a net 
egy áldás lehet.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Érdekes nekem atom stabilan hozza az ADSL a megnövelt 10Mbit-et.
Hívd fel a 1221-et és panaszkodj.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
nálunk közelbe se volt növelés 
Mondjuk nálunk is gyalázat azóta, bár azért a 8-10 megszokott lenni a 12-ből. A ping viszont egy kabaré, nem tudom, hogy az nálunk úszik-e el, vagy tényleg ennyire parkolópályára kerültünk a felmondás miatt.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Ping nálam a megszokott 50-60ms
Bár csak ott járnánk már mi is, hogy felmondjuk
Szerintem nettó hülyeség, hogy amiatt állítottak rá a szopórollerre, mert felmondtad a szerződést.
Ennyi erővel velem már vagy 3/4 tologathatnák a szopórollert, mert nem kötöttem új szerződést, hanem bármikor lemondhatom az ADSL-t.
Azért nem ugyanaz, hogy nincs hűséged és önszántadból vagy náluk, vagy előre bejelented, hogy fokozatában az össze megrendelt szolgáltatásodat felmondod náluk, mert térsz át máshoz.
(#2518) enginev3.0: Akkor nálunk lesz a hiba, mert ilyen 100-300 körül szaladgál.

Remek topic.
Monorierdőn élek, szeptemberben lett bekötve a UPC 2,5mbites szolgáltatása, havi kemény 5500-ért.
Na mármost szeretnék átállni valami kedvezőbbre, de gőzöm sincs melyik megbízható. Tud valaki valami felvilágosítást adni? Látom, van Digi meg B-tel is erre. A digi nagyon kedvező a kábelnet (lan) havi 4700-as 80/25-ös csomagja, csak nem tudom ehhez mi kellene. Meg egyáltalán stabil szolgáltató?

Nincs még Digi.... nem nagyon tudsz még ugrálni, sztem B-tel csak a UPC dsl én keresztül ad, kb ugyanannyiért....
A DIGI a 29-es körzetben optikán nyújt szolgáltatást. Emellett még van Telekom, ők meg kábelnetet adnak. Ez a kettő tud mélyebben bemenni a UPC árai alá.
Nálatok viszont tudtommal még egyik se építette ki a hálózatot, szóval esetleg a UPC ügyfélszolgálatán lehet próbálkozni az alkudozással.

Ha kiválasztom megrendelésnél (btel) 'erdőt, akkor ADSL-re kidob nekem 8mbites lehetőséget 5700-ért. +200 forintért több mint háromszoros sebességet kapnék. Csak sajnos neten sehol sem találok infót arról, hogy ez a szolgáltató mennyire jó.

Mivel ugyanazon a kábelen adják a netet, így tök mind1 milyen a szolgáltató, olyan lesz mint eddig, max olcsóbb.
RIP MALÉV

A upc-nel 5290 a 8 mbit, miert lenne olcsobb a b-tel?

Mert hatósági áron köteles átadni a hálózatát a btelnek aki kicsit olcsóbban adja el neked mint upc.

Egyszerű, mivel te a +telefonost nézed. Anélkül bizony 5490 a 2,5mbit.

Na jo, de b-telnek van naked adsl-je? Mert afaik nincs. Akkor meg ugye almat kortevel...
[ Szerkesztve ]

Ja, olcsobb, azert 5690 a btelnel a 8 megabit a upc-nel meg 5290. Ugy van az kitalalva, hogy senkinek ne erje meg itt alternativkodni, nem veletlen kopott ki a datanet meg a t-online is es monopolodik itt a upc tovabbrai is...
[ Szerkesztve ]