Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#2501) poli27 válasza banhammer (#2500) üzenetére

poli27
(senior tag)

Nekem nincs és mégis Digis vagyok .... Megkéred hogy mutasson munkalapot , és ezzel igazolja is magát sztem !Csalóknál nem hiszem hogy van munkalap.....

[ Szerkesztve ]

(#2502) Infomaker válasza poli27 (#2501) üzenetére

Infomaker
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Vagy elsoroltatom vele az OSI modell layereit :C

(#2503) banhammer válasza poli27 (#2501) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Munkalapot a mai világban akarki összefotóboltoz.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#2504) poli27 válasza banhammer (#2503) üzenetére

poli27
(senior tag)

Igen és honnan tudja, hogy mit rendeltél, meg az egyéb adatokat?Amúgy meg hívd fel a NASA-t és megnézik neked :DD

(#2505) BITBOYS válasza poli27 (#2489) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Szívesebben fizetném ki nektek azt az 5K a bekötésnél..:)

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#2506) whitezo88

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

reggelre megint elment a net, 651. mint 2 hete volt, ugyanúgy nincs acivity led, csak a lan meg a power. akkor is központi hiba volt, most is biztos. remélem lesz mire hazaérek mert megint telefonálgathatok. ha nem lesz túlterhelt megint...

iPhone 4S

(#2507) MotorBoy79 válasza poli27 (#2489) üzenetére

MotorBoy79
(lelkes újonc)

Én csak azt írtam le, amit a szerelő elmondott.
Ezek szerint nem kellett volna elhinnem neki?
Mindegy.
Akkor kezeljétek fenntartással az infót! :)

(#2508) gyáliSanyi válasza HoryThePooh (#2451) üzenetére

gyáliSanyi
(senior tag)

Melyik településen vagy?

coser.hu

(#2509) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Mostanában csomószor behal a net. Routernek minden ledje villog, kivéve a Wan, nem tudom hogy az hal-e be, vagy a modem... vagy magától jó lesz, vagy router resi, mert a modem "messze" van tőlem.

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#2510) leviske válasza enginev3.0 (#2509) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A helyedben én ilyenkor a modemet közvetlenül rácsatlakoztatnám a gépre minden újraindítás nélkül és megpróbálnék feljelentkezni.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2511) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Jó, hogy növeli a Digis területen ez a szr a sávszélt, nálunk meg egyre lassabb :W
Normális weboldalt ki kell várni, hogy betöltse :W És akkor még ne is beszéljünk az 50-100kb/s sebesség visszaesésről letöltésnél

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#2512) poli27 válasza enginev3.0 (#2511) üzenetére

poli27
(senior tag)

1221 .....

(#2513) enginev3.0 válasza poli27 (#2512) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

az lesz, de most nincs ilyenhez kedvem, majd jövőhéten ha nem lesz jobb
ha már fizetünk a szolgáltatásért, fizessünk telefonszámlát is, hogy jó legyen nem? :(((

(#2514) Dictator^ válasza enginev3.0 (#2511) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

havernak mióta emeltek upc-nél, azóta szar a net :D
egy áldás lehet.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#2515) banhammer válasza enginev3.0 (#2511) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes nekem atom stabilan hozza az ADSL a megnövelt 10Mbit-et.

Hívd fel a 1221-et és panaszkodj.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#2516) enginev3.0 válasza banhammer (#2515) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

nálunk közelbe se volt növelés :D

(#2517) leviske válasza enginev3.0 (#2511) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk nálunk is gyalázat azóta, bár azért a 8-10 megszokott lenni a 12-ből. A ping viszont egy kabaré, nem tudom, hogy az nálunk úszik-e el, vagy tényleg ennyire parkolópályára kerültünk a felmondás miatt.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2518) enginev3.0 válasza leviske (#2517) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Ping nálam a megszokott 50-60ms

Bár csak ott járnánk már mi is, hogy felmondjuk

(#2519) banhammer válasza leviske (#2517) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem nettó hülyeség, hogy amiatt állítottak rá a szopórollerre, mert felmondtad a szerződést.

Ennyi erővel velem már vagy 3/4 tologathatnák a szopórollert, mert nem kötöttem új szerződést, hanem bármikor lemondhatom az ADSL-t.

(#2520) leviske válasza banhammer (#2519) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért nem ugyanaz, hogy nincs hűséged és önszántadból vagy náluk, vagy előre bejelented, hogy fokozatában az össze megrendelt szolgáltatásodat felmondod náluk, mert térsz át máshoz.

(#2518) enginev3.0: Akkor nálunk lesz a hiba, mert ilyen 100-300 körül szaladgál.

(#2521) SwitcX

SwitcX
(újonc)

Remek topic.
Monorierdőn élek, szeptemberben lett bekötve a UPC 2,5mbites szolgáltatása, havi kemény 5500-ért.
Na mármost szeretnék átállni valami kedvezőbbre, de gőzöm sincs melyik megbízható. Tud valaki valami felvilágosítást adni? Látom, van Digi meg B-tel is erre. A digi nagyon kedvező a kábelnet (lan) havi 4700-as 80/25-ös csomagja, csak nem tudom ehhez mi kellene. Meg egyáltalán stabil szolgáltató?

(#2522) poli27 válasza SwitcX (#2521) üzenetére

poli27
(senior tag)

Nincs még Digi.... nem nagyon tudsz még ugrálni, sztem B-tel csak a UPC dsl én keresztül ad, kb ugyanannyiért....

(#2523) leviske válasza SwitcX (#2521) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A DIGI a 29-es körzetben optikán nyújt szolgáltatást. Emellett még van Telekom, ők meg kábelnetet adnak. Ez a kettő tud mélyebben bemenni a UPC árai alá.

Nálatok viszont tudtommal még egyik se építette ki a hálózatot, szóval esetleg a UPC ügyfélszolgálatán lehet próbálkozni az alkudozással.

(#2524) SwitcX

SwitcX
(újonc)

Ha kiválasztom megrendelésnél (btel) 'erdőt, akkor ADSL-re kidob nekem 8mbites lehetőséget 5700-ért. +200 forintért több mint háromszoros sebességet kapnék. Csak sajnos neten sehol sem találok infót arról, hogy ez a szolgáltató mennyire jó.

(#2525) smog86 válasza SwitcX (#2524) üzenetére

smog86
(senior tag)

Mivel ugyanazon a kábelen adják a netet, így tök mind1 milyen a szolgáltató, olyan lesz mint eddig, max olcsóbb.

RIP MALÉV

(#2526) asdf_

asdf_
(újonc)

A upc-nel 5290 a 8 mbit, miert lenne olcsobb a b-tel?

(#2527) bigdady válasza asdf_ (#2526) üzenetére

bigdady
(senior tag)

Mert hatósági áron köteles átadni a hálózatát a btelnek aki kicsit olcsóbban adja el neked mint upc.

(#2528) SwitcX válasza asdf_ (#2526) üzenetére

SwitcX
(újonc)

Egyszerű, mivel te a +telefonost nézed. Anélkül bizony 5490 a 2,5mbit.

(#2529) asdf_ válasza SwitcX (#2528) üzenetére

asdf_
(újonc)

Na jo, de b-telnek van naked adsl-je? Mert afaik nincs. Akkor meg ugye almat kortevel...

[ Szerkesztve ]

(#2530) asdf_ válasza bigdady (#2527) üzenetére

asdf_
(újonc)

Ja, olcsobb, azert 5690 a btelnel a 8 megabit a upc-nel meg 5290. Ugy van az kitalalva, hogy senkinek ne erje meg itt alternativkodni, nem veletlen kopott ki a datanet meg a t-online is es monopolodik itt a upc tovabbrai is...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.