Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DuplaZso

    aktív tag

    Van pénz a nagy szolgáltatóknál (is) fejleszteni. Mindössze akarat kell, és nem rövid távú gondolkodás. Nem nagyon kell hozzá sem uniós, sem állami támogatás. Ha van, az persze kész haszon, hisz úgy bőven jut yachtra, iksznyócasra a kapzsi slepnek is.

    A szélessáv ugyanúgy, mint minden más, viszonylagos. Annak idején, mikor a 384/64-es ADSL megjelent felénk, bőven annak számított. Az, hogy a hangjukat hallató és/vagy döntéshozó fejesek ezt a statisztikáikban hová számítják, kizárólag attól függ, mit akarnak belőle kimutatni. Manapság 10 mega/sec körül húzhatnánk meg ezt a határt, de igazából lényegtelen is. Én sokkal fontosabbnak tartom a műszaki paraméterek változatlanságát a szerződésben szereplő időszakban, amelyet az azt kötő felek aláírtak.

    A közvéleményt pedig nem mi hangoztatjuk, hanem azok, akiknek a zsebeit tömjük. És hogy a törpe kiáll-e a választási kampány parasztvakításilag egyre intenzívebb szakaszában bármiféle olyan dumával, ami alátámasztja a jobban teljesítet, lényegtelen. 30-40 éve is ugyanez volt a maszlag, azóta is, nyilván előtte is, és ez sosem fog változni a pozícióban lévőknél. Kampány van. És most épp a narancs-árnyalat az uralkodó.

    Ehun megy egy ontopik.

Új hozzászólás Aktív témák