Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • OneSport OT05 - finomhangolás

    ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.

  • Elindult a Valorant konzolos zárt tesztelése

    gp Bár a készítők bétáról beszélnek, a játékban aktívak a trófea és achievement rendszerek, lényegében a teljes kiadást kaptuk meg.

Új hozzászólás Aktív témák

  • honlaca

    csendes tag

    válasz azbest #11043 üzenetére

    Szia!

    Köszi a gyors reagálást.
    A mostani tunernek (egyébként nem egy mai darab) van video bemenete, adtak is hozzá egy átalakítót, ami képes fogadni S-videót, RCA-t és komponenst is. Akkor ha kérek +1 STB-t, abba be a koax, onnan mondjuk SCART-RCA kábellel áthozom a képet és a hangot a TV Tunerbe, akkor a TV Tuner szoftverén tudom nézni (és hallgatni) az adást jobb minőségben, mint eddig?

    Kérdések még vannak:
    1. Koaxot gondolom nem kell tovább hozni? Ha a koaxot nem hozom tovább, akkor a TV Tuner szoftverben gondolom nem kell keresni a csatornákat, csak meg kell találni a videójelet és az STB-n irányítom, hogy mit hogyan nézek?
    2. Ha az STB-t elraknám a színről és nem annak a távirányítójával irányítanám a TV nézést (nem igazán van hely neki), hanem erre a TV Tuner szoftverét és RC-jét használnám, akkor kellene továbbvinni koaxon is az adást az STB-ből a TV Tunerbe és ott szoftverből megkeresni a csatornákat? Ehhez viszont kellene a DVB-C tuneres kártya?

    Igazából az a bajom, hogy digitális kábeltv-re fizetek elő de a jel a megjelenítőre már valahol biztos, hogy visszaalakításra kerül analógra (ezt a TV-mnél nem tudom kikerülni, mert egy elég régi Pana plazma (SCART és komponens bemenettel, bár utóbbi talán alkalmas digitális jel vitelére) és a jelenlegi STB-n sincs csak SCART és RCA kimenet, de a számítógépnél a monitoron van HDMI és DVI-D bemenet is, így az lenne az ideális, ha a koaxon hozott kódolt (a kikódoláshoz kellene az STB, mert szerintem T-Home-nál nem megy a cam modul) digitális jel az STB általi kikódolását követően analógra történő konverzió nélkül (tehát STB-ből ne SCART-on, hanem pl. HDMI-n (IPTV-s STB-n kívül van ilyennel rendelkező egyáltalán a T-Home-nál?) keresztül menjen tovább a PC-be, ahonnan szintén HDMI-n megy a monitorba. Ezt el tudom érni? Egyáltalán okoz az valami minőségromlást, ha közben van analógra történő konverzió, mert ha nem, akkor ezen nem nagyon feszülök tovább?

Új hozzászólás Aktív témák