Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rommel6600

    őstag

    válasz Miklos6 #2006 üzenetére

    "Mivel tud többet a Linksys WRT54GL , akár szabad forrású firmware-rel, mint
    a többi, mondjuk az előző kérdésemben levők?"

    Betonstabil, és sok olyan funkciót tud amelyet csak sokkal drágább modellek (például QoS, Bandwidth limintig és monitorozás+naplózás, Timeout-ok állításának lehetősége, ami hasznos lehet). De a legfőbb érv ami miatt mindenkinek ezt ajánlom, az az hogy megbízható. Egyszer nem csinált nálam semmi hülyeséget, nem kell újraindítani mert lefagyott, nem melegszik túl, meg ilyen és ehhez hasonló dolgok, amiket igazából csak akkor vesz észre az ember ha már előtte volt(ak) sz@r routerei.
    Egy típussal volt még jó tapasztalatom, az az SMC 7004-es vezetékes router (kb. 7eFt), ami két évet húzott teljesen problémamentesen egészen egy nyári viharig. Na ezzel sem volt semmi gond, de a vezeték nélküli modelljei az SMC-nek (olyanom is van egy a szekrényben mint ami a listádom volt) ott ásták el nálam magukat amikor elkezdett a G2-es leszakadozni, ill lefagyogatni. De a vezetékes routereivel mostmár nincs baj, kiforrták magukat, a vezeték nélküliek esetén úgy tűnik erre még várni kell.
    A Linksys WRT54GL kb 15eFt, az SMC 7004 kb 7eFt. Ha elég egy csak vezetékes router is, akkor szerintem vehetsz 7004est, de ha egy megbízható vezeték nélküli routert szeretnél (esetleg több tudással) akkor határozottan a WRT54GL a jó választás.
    d-link routerm is volt, arra is tökéletesen ráillettek a fentebb leírt sz@r router tulajdonságai, meg még egyszer régen, egy olyan hiányosságot sem volt hajlandó javítani a gyártó, amit mondjuk az SMC szó nélkül megtett...

    Miután megírtál egy hozzászólást, de később módosítani szeretnél rarta, az üzenet elküldése után 5 perceig a MOD gombbal megteheted, nem kell új hozzászólást írni!

Új hozzászólás Aktív témák