Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paca5

    tag

    Sziasztok!
    Van egy elég nagy gondom...

    Vásároltam kb. másfél éve az iponnal egy linksys wrt320n-s routert ami kb. egy évig működött is rendben. Digi top net, egy gép lanba egy gép wifivel meg néha-néha egy androidos telefon szintén wifivel...
    A router egy év után kezdett olyat produkálni, hogy a wifis net nem volt elérhető (nem látták a listában a routert a szgép sem és a telefon sem) A lanba kötött gép tökéletesen működött közben.. Az, hogy a wifi nem működött teljesen ad-hoc volt de, egy biztos egyre többször történt és egyre tovább tartott. 4x küldtem vissza garis javításba, mindegyik után semmi változás csak romlott a wifis rész...az ötödik alkalomra rá megkaptam a cserét egy új bontatlan e2000-t ... Örültem is neki kb 3 hónapon át de most karácsony előtt 2 nappal ez a gép is uazt a jelenséget produkálja...lanban tökéletes a wifis része meg vagy megy , vagy nem...és gondolom itt is egyre több lesz a nem megy állapot..

    Mi okozhatja ezt?? Szériahiba?? Vagy bármi más??? Találkozott már valaki hasonlóval??
    Kérhetek olyat az ipontól, hogy mivel ez is tönkrement, cseréljék ki egy teljesen más gyártó hasonló termékére??? Egy TP-Link WR1043ND-re???

Új hozzászólás Aktív témák