Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz ReSeTer #41813 üzenetére

    A letöltött cókmókokat rendezd típus szerint, aztán jelöld ki az összes EXE-t, és töröld! Ennyi. :) Szoftvereket és telepítőket nincs értelme gyűjteni, csakis kategorizálva és folyamatosan frissítve. Elévülő cuccokat, főleg így ömlesztve tök fölösleges megtartani, ezeket úgyis frissen, telepítés előt érdemes beszerezni. Pl.: innen. ;)

    A további fájlokat pedig szét tudod dobni zene, film, akármi mappákba, a maradékot könyörtelenül kukázva. A lényeg, hogy eljuss a csak kategória-mappákat tartalmazó, de amúgy üres letöltések helyig.

    Ha már szoftvert használnál a letöltések auto törlésére, gyanítható, hogy nem sok hasznos fájl van köztük. Ezeket neked kell kiszelektálni, a kitakarított terepet a későbbiekben pedig nem összecseszni. Egy dologra kell csak odafigyelni: pakold egy kategóriamappába azt, ami fontos lehet később, a többit manuálisan is törölheted. Ez úgysem olyan, amit egy gép kitalálhat helyetted, csak rá kell szánni mindig azt a pár másodpercet, így egy fenntartható terep boldog tulajdonosa leszel.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák