A WhereIsIt-nek van ingyenes alternatívája?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Zenebohoc
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Udvari buliról készítettem videót, de sajnos nagyon sötét lett.
A VirtualDubbal próbáltam javítani (brightness), de nem lett jó-
A felvétel alatt néhány vakus fotó is készsült.
A vaku villanásakor a film kockája is jó lett.
Ennek a néhány kockának rendben van a színegyensúlya.
Tudtok-e olyan progiról, vagy a VirtualDubnak van-e olyan szűrője, amivel ennek a néhány kockának színegyensúlyát alapul véve az egész film helyreállítható?
Várom válaszotokat.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)

Jofi81
(őstag)
Nam vagyok benne biztos, de esetleg próbáld meg más videoszerkesztővel is, mint például Adobe Premiere, vagy Sony Vegas. Mindkettőnek van próbaverziója.

Zenebohoc
(kvázi-tag)
Köszi!
Letöltöm és megpróbálom.
Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
És mit csináljak vele hogy hangos legyen? Mert a hangfal már üvölt ,de a felvétel alig hallható, szinte nem is 
BANZAII
Esetleg nézd meg a "csúszkákat" itt: Hangerő->Beállítások->Tulajdonságok->Felvételhez.
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

Jofi81
(őstag)
Miről szeretnél felvenni? Vonali bemenetről, vagy mikrofonról? Így látatlanban nem tudok sokat mondani, nézd át a beállításokat. Én szoktam vele mikrofonról is, meg vonali bemenetről is rögzíteni. Szóval működnie kell valahogy.
speciel most találtam egy videót youtube-on és abból szeretnék kivágni egy hangot
BANZAII

Jofi81
(őstag)
Akkor azt egyszerűbb úgy megcsinálni, hogy a videót a Pazera Free FLV to Avi Converter-rel átkonvertálod avi-ba, majd VirtualDub-bal leszeded a hangsávot.
nah így már barátságosabb
köszi 
BANZAII

Jofi81
(őstag)
Örülök!
Én pedig megkérdezem újra:
A WhereIsIt-nek van ingyenes alternatívája?
szerintem nincs
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

Jofi81
(őstag)
Ettől tartok én is...
Ha még valakit érdekel ébresztő program rajtam kívűl, itt egy jó winamp plugin.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Hali!
Csak a LITE verzió freeware. [link]
Ha ezzel nem mondtam újat, akkor bocsi.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Jofi81
(őstag)
Igen, azt tudom. Azért köszi! 

reunion
(újonc)
Kellene nekem egy olyan progi, ami windows újrainstallálás után visszanyeri a kívánt , elveszettnek vélt adatokat.Dokumentumokról van szó. Amelyek munkahelyi kavarás közben keveredtek rossz helyre, roszs időben. ha valaki tudna segíteni, köszönöm
olyan freeware program kell, amivel avi-ból menüs DVD-t tudok kreálni
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Nortid
(fanatikus tag)
Üdv
Tudtok olyan programról, aminek ha megadok egy .m3u playlist-et, akkor az abban leírt fájlokat egy mappába másolja, vagy áthelyezi?
[ Szerkesztve! ]

Jofi81
(őstag)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Hali!
Látogass el ezekre a helyekre, van rajt egy pár freeware progi ami esetleg megfelelne Neked.
Én magam nem próbáltam ki őket, így video minőségről, konvertálási sebességről stb. nem tudok mit mondani, de Te majd úgyis kipróbálgatod őket.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Hali!
Én Helium Music Manager-t használok(Build 6004), az tudja.
(Meg gondolom a korábbi verziók is)
Fire.

Nortid
(fanatikus tag)
köszönöm 
[ Szerkesztve! ]
Hali újra!
Bocs, de miután elküldtem a hozzászólást "megvilágosodtam"!
Mivel a M3U, PLS stb fájlokban az van többek közt letárolva, hogy melyik könyvtárba ill. partición van az mp3, ezért simán totalcommanderrel is megoldható.
alt+f7, *.mp3, keres(könytárba, partició(ko)n, ablakba gomb, aztán onnét meg másolhatod mozgathatod, törölheted stb mindet, nem kell akkor bonyolítani a Heliummal.
Fire.

BigBadPlaYeR
(senior tag)
Üdv!
Valami olyan progit keresek, amivel ki lehet listázni, hogy a hardware-eknek van-e drivere, ha van, akkor milyen. Volt nekem már ilyenem, csak nem emlékszem a nevére...
Előre is köszönöm!
Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
Driver magician Íme
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
sziasztok
lenne két 22"-os monitor a gépen. van olyan lejátszó progi ami videót úgy tudja kitenni hogy mindekttőn mehessen, azaz a 2*22" teljes szélességében megjelenjen a kép? ha kihúzom a média playert akkor nem megy az egyik fele... (prezentációra kéne egy avit tolni ilyen szélesben...)
ötlet esetleg? GMA 3100 a vga és a két kimenetén "ül" a két monitor kiterjesztett asztalban.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

cellardoor12
(újonc)
Ha kikapcsolod az overlay-t, akkor meg fog jelenni, ezt inkább media player classicban vagy bsplayerben tudod megtenni. Nem biztos, hogy van elegánsabb megoldás.
Új kérdésem:
Valamilyen lakástervező software-t tudnátok ajánlani? Ez alatt azt értem, hogy megvan az alaprajz, azt felviszem és ezután mondjuk a bútorokkal szórakozok, stb...
Ezért nincs kedvem elkezdeni CAD-del foglalkozni, de ha azt mondjátok az a tuti, akkor végső soron van egy jó 8-9 hónapom rá...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Több ilyen is van
Ilyenekre keress rá
3D home,
azokra a megelelő szavakra angolul, hogy 3d épület tervezés
stb ...
a 3d home, egy konkrét proginak a neve, régen legalábbis így hivtak
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

hokitojas
(lelkes újonc)
hello!
olyanban kérnék segitséget hogy van egy xp-s alap gép amin csak interneteznének, csak böngészés.Hogy tudom azt megcsinálni azt hogy csak egy böngésző legyen és semmi más a start menüben sem kell semmi más, nem akarom h töltsenek le rá meg ilyenek???
ha lenne valakinek valami ötlete azt megköszönném.
elöre is THX!
Start menuből ki lehet gyilkolni ami nem kell, de neked a csoportházirend szerkesztő lesz abarátod, ott kell ugyeskedni, a pontos dolgokat nem tudom megmondani, de már láttam, hogy van ilyen lehetőség
gpedit.msc
ha proff van rajta akkor tuti megy
Kiegészítve azzal, hogy guest user akkor nincs írás engedélye
[ Szerkesztve ]

nap
(őstag)
Olyan programot keresek, ami kiirja jatek kozben a kepernyo sarkaba az idot (mint a fraps az fps-t).
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Antibazsi
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Hihetetlen módon sikerült törölnöm a gépen a zene könyvtáramat.A lomtárból pár gigát sikerült visszaállítani,de a többit csak adatmentővel.Viszont ami már nem fért a lomtárba azokat valami oknál fogva nem az eredeti fájlnévvel tudtam vissza menteni hanem pl dg123456.mp3 és hasonló nevekkel.Szóval most megvan a zenék egy része csak nem tudom mi micsoda.
Van olyan progi amivel át lehet nevezni tömegesen ID3 cimke alapján?
Meg valami jó adtamentőt is ajánlhatnátok mert elég sok nincs meg (kb 20Gb) pedig a törlés óta nem volt semmi adatforgalom a vinyón.Eddig Smart Data Recoveryt-t (szart se ér) és Get Data Back-et(kb 80%-ot hozta vissza) nyomattam végig.
Köszi szépen! 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

hokitojas
(lelkes újonc)
köszi.
lassan megy jo lesz 
és azt hogyan tudom megoldani h ne tudják ezeket megkerülni h ne tegyenek fel semmitse ne telepitsenek, ill. csökkentett modba se tudjanak belépni??
elöre is köszi
Tag & Rename
[link]
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Tudtommal csokkentet modban csak az admin tud belépni, de lehet, hogy ezt is lehet szabályozni, de hogy hol azt nem tudom, a beépített ms eszkozokkel, de lehet hogy le kéne kapnod a xp hez a Administartive toolst
Ms letoltőről
De lehet, hogy ilyenek csak a serverekhez vannak, 1 probált megér

Nikitaa7
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Létezik olyan program, amelyik rögzíti a számítógép használata során a műveleteket, milyen oldalakat nyitottak meg, mit nyitottak meg a számítógép fáljai közül? és ami a háttérben működik? mert ugye a cleaner programokkal minden előzményt ki lehet törölni.köszi!

hokitojas
(lelkes újonc)
köszi.
megprobálom.

Antibazsi
(fanatikus tag)
Neked vmi spyware progira lesz szükséged.Én Ardamax keylogger használok.Feljegyzi a leütött billentyűket,látogatott honlapokat,msn beszélgetéseket és képet is csinál a képernyőről az általad megadott idöközönként...és láthatatlan.De vannak ennél jobb progik is amik több mindent logolnak csak nekem ehez van reg-em.Ja és ezt pl eddig egyik antispyware progi se jelezte eddig pedig 3 is van a gépemen.Se a NOD smart security,se a Windows Defender és a SpywareBlaster se.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Antibazsi
(fanatikus tag)
Köszi szépen!Ez nagyon jó!

nap
(őstag)
Koszi! A humort is!
Megnezem.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Nikitaa7
(lelkes újonc)
Köszi, de még odáig sem jutottam el, hogy letöltsem, mert avast egyből jelezte, hogy trojan.
de azért köszi!

dokee78
(PH! kedvence)
Hello,nekem egy olyan Spamszűrőre lenne szükségem ami egyszerű,beépül az Office Outlook-ba és magyar nyelvű!
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen
üdv.
Van nekem egy 1280x960-as felbontású képem. Ebből szeretnék egy 1280x1024-es felbontásút csinálni. (nem baj ha fekete csíkkal egészül ki).
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni?
(valami egyszerű kéne
)
BANZAII

sekli
(PH! addikt)
paint (
), irfanview...
[ Szerkesztve ]

ZéZé@PH
(fanatikus tag)
Paint
''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz