igen 
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Apple szerviz topik. iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac, stb szoftveres és hardveres karbantartása.
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Sharkoon Nightwriter billentyűzet éjszakai ragadozóknak
igen 
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu
Sziasztok!
Melyik az a program, ami a hangom frekvenciáját állítja dinamikus időben. Hallottam egy progiról, de sajnos nem tudom kivenni teljes mértékben a nevét, valami bit shifter, de valam ilyesmi a neve...
Nem tudjátok pontosan?
Előre is köszi.

VoiceChanger
Hogy én erre nem jöttem rá.......
köszi... 

Tudtok ajánlni nekem valami jó driver törlő porgit?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Vezérlőpult, programok telepítése, törlése?
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Ennél valamivel komolyabb kéne. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Driver Cleaner.
Bár én csak videokari driver törlésére használom. Őszintén szólva gőzőm nincs,hogy pl. alaplapinál mükszik-e.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
hali
valaki tudna nekem mondani egy olyan progit amivel zenéről letom valahogy operálni a szöveget?? szóval h csak a dallam maeradjon....
Előre is köszi!!
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

Én havernál a sima C:\windows\inf könyvtárat használom és a jegyzettömböt, meg a win keresőjét.
Utána az exploret, mint fájlkezelő és majd a regeditet.
Elég macerás, de ha más nincs...

Hello!
Megkért valaki, hogy keressek már neki egy olyan szoftvert, ami, ha lefuttatják egy adott gépen, akkor kiírja, hogy az adott konfiguráció milyen hardvereket bír el (gondolom az alaplap). Egy infós szaküzletben látta, ahol az eladó mondta, hogy ingyenes a cucc, netről simán leszedhető, csak a srác már elfelejtette a nevét.
Előre is kösz a válaszokat.
Ez engem is érdekelne, mert a kézikönyvön kívül nem tudok ilyen alkalmazásról
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
PC Wizard, Belarc Advisor, Everest...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel úgy tudok leformázni egy HDD-t, hogy TUTI (100%, egészen biztosan) ne lehessen visszaállítani egyetlen egy bitet sem. (pl, teleírja 00-val, vagy FF-el stb.)
Köszi!
g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Köszönöm a gyors választ!
Első ''olvasatra'' nagyon jónak tűnik!
Üdv:
g.
[Szerkesztve]
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Klavaro. Magyar fejlesztés. Van benne QWERTZ, QWERTY, stb.
Sony Vegas FAQ és a videózás alapjai: http://bigbadplayerfaq.atw.hu/ ----------- "Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."

Valami progi kellene ami DVD/CD-ről csinál ISO file-t. (Gyári CD/DVD-t kellene kiírni)
Nem film, csak Bill készítette programok. Ja és az ISO-t később ki tudjam írni CD/DVD-re. (pl: Nero-val)
Köszi.
¤¤¤ Eladó az egész világ! ¤¤¤
Nero? 

altalaban ez nem megy tul jol. keress arra h 'vocal removal'
azert nem szokott sikerulni, mert az alapja az h az enek kozepre van keverve a zeneben, ezert ha az egyik oldalt invertaljak es hozzaadjak a masikhoz, akkor az enek marad. na ezt kiveve mindket oldalbol marad valami. ami altalaban nem annyira hasznalhato az effektek miatt.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Az az ISO megfel annak amit lentebb írtam?
Tehát ha valami másolás védelem van, akkor megküszködik vele?
Ha visszaírom az ISO-t CD/DVD-re akkor ugyan azt kapom elvileg?
A Microsoft cuccokon nincs lemezszintű védelem.

Köszi!
Nincs amúgy valami ''Nero light'' ez a 8-as széria már 1GB. Kicsit túlzásnak érzem.
Nero 7 micro:
[link]
ISOrecorder.
100% ingyenes, nagyon kicsi (300k), és beépül a shellbe.
[link]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Sziasztok 
Olyan programot keresnék amivel le tudnám venni a zeneszámokról az éneket.
Vagy ha túl nagy a kérésem akkor ti mit ajánlanátok hasonló probléma orvosolására?
Előre is köszönöm.
Goldwave-ben van remove vocals, de ne számíts jó eredményre.

Köszönöm kipróbálom 

Én ezt használom, hogy ne kopjon el gépírótudományom.
Stamina Typing Tutor [link]
Önnek is ezt ajánlom. 
Üdv: DragonR+
Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…

olyan progi kéne, ami a billentyűzetet mondjuk kirajzolja a monitorra, és egérrel lehet böködni a gombokat. Billentyűzet nélküli HTPC-hez kéne, hogy akár netezni is lehessen kényelmesen.

Az XP-nek van beépített képernyő-billentyűzete, nagyon jól használható. Ha emlékeim nem csalnak, a Kisegítő lehetőségek menün keresztül érhető el. Annak idején kapásból letettem az indítóikonját a gyorsindítósávra, így 1 katt, és már mehet is a pötyögés.
[Szerkesztve]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.

, kösz, tökéletes

hali
tudna valaki mondani egy progit amivel letudom tesztelni hogy nincs-e baja a ram-nak a gépben? köszi
http://flickr.com/photos/gibert
memtest86

Szigorúan bootmediaról.
Si vis pacem, para bellum.

Üdv!
A lehető legegyszerűbb programot keresem, amivel aviból el lehet távolítani a hangsávot, amire nincs szükségem. Tudtok ebben segíteni? 

Virtualdub. 
Mod: File / Save WAV ...
Nekem ez a legkézenfekvőbb.
[Szerkesztve]

VirtualDubMod. Streams -> Stream list, itt a nem kívánatos hangsávokat disabled-re állítod, majd OK. Aztán File -> Save as..., itt a Video Mode-ot átállítod Direct stream copy-ra, és Save.
DragonR+: Azzal menteni tudod, nem eltávolítani.

köszi 
http://flickr.com/photos/gibert

Bocsánat, figyelmetlen voltam. 
Nem kicsit, nagyon. 
Megkavarták az agyamat a külső körülmények.
(meg a belsők)
[Szerkesztve]
Hali all!
Memótesztelőnek jó a Vista beépítettje, vagy van valami bootolós szajré is 4Gb-hoz?
Mkv keretfájlokat mivel lehet lejátszani 64-bites Vista alatt, ami kihasználja a többmagos procit?
Asszem egyelőre ennyi.
Kösz előre is! 

Üdv
Nekem olyan program kéne amivel bizonyos szavakat, neveket tudnék abc sorrendbe rendezni. Nos lehet, hogy ezt meg lehet csinálni wordba vagy exelbe. (sajnos nem jöttem rá még a módjára de kutakodom...) Addig is ha valaki tud valami jó tippet szóljon bátran... 

Excelben ikonsorban benne van lefele mutató nyíl, a-tól z-ig.

memóriára: memtest 86

Sziasztok,
rá dugtam a gépre a PS3 joyomat, tökéletesen a szuperál a játékok is felismerik, viszont az a játék amiben használni szeretném ott gondok vannak. Ugyanis a 14 gomb van a joyon, de a fifa 08 csak 9ig ismeri fel a gombokat, igya kort,haromszog, x, negyzetet nem tudom használni mert alap kioasztásban ezeka 11-12-13-14 gombok...
Nincs valami markafuggetlen button konfigurátor program gamepadokhoz,mert az XPben nem tudom modositania gombokat, csak megnézhetem hogy müködnek-e.

Szeretnék játszani Jericho demoval, de a kártyám (X800 GTO) nem támogatja a shader 3.0-át.
Van progi, amivel ezt ki lehet küszöbölni?

Ja, egy napközbeni program egy új kártya vásárlására.

Nem baj ha nem nevetek?
Bioshock-hoz van ilyen progam pl.
Azt csak a bioshockhoz készült, valaki úgy készítette, az nem egy általános program. Ugye nem baj, ha nem nevetek?