- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Köszönöm a segítséget de sajnos valszeg az én hibám miatt de nem futott le a shell. Directory paramétert nem ismerte. Pedig Powershell 4.0-át használok. De azért köszönöm. Picit el vagyok kenve hogy ennyire nincs semmilyen megoldás
-
fo_di
őstag
Sziasztok,
remélem, valaki tud segíteni: pontozórendszert keresek, amivel a következőkre lennénk képesek:
1. van egy kb. 20 szekcióból álló verseny, ahol szekciónként 6-10 prezentációt kell pontozni
2. minden szekciót külön pontoznánk
3. minden prezentációt 4 szempont alapján kell pontozni (mindre más mennyiségű pont adandó)
4. ha lehet, adatellenőrzés is kellene, hogy a megfelelő rovatokra megfelelő pontokat lehessen csak adni
5. minden szekciót kb. 10-15 ember pontozna, egyszerre, a helyszínen
6. a zsűritagoknak lehetőleg regisztráció nélkül megoldható módszer kéne, de valami védelemnek pl. egy lapon kiosztott jelszó megfelelő
7. még jobb lenne, ha a prezentációk adatait excel dokumentumból/google sheetsből/egyébből tudná importálni
8. a zsűritagok és előadók nem láthatnák a többiek által adott pontokat (csak a szervezők)
9. valami könnyen kezelhető rendszer kellene, legalább a pontozói oldalon, mert ott vannak technikához kevésbé értő zsűritagok is
10. mobilon is kulturáltan kellene a rendszernek kinézni
11. automatikus számításra nincs szükség, de az eredményeket valami excel fájlba/csv-be kéne tudnia exportálni feldolgozásra
12. opcionálisan egy email üzenetben elküldhetné a rendszer a beírt pontokatTudom, hogy kicsit sok a szempont, de remélem, így tudunk valami olyat találni, ami tényleg meg is felel az elképzeléseknek. Jelenleg egy Google Forms űrlap a kísérleti rendszer, ami a pontok nagy részének megfelel, de a fő probléma vele az, hogy kézzel kell felvinni minden versenyzőt, ami elég hosszú.
Lehet felhőalapú, vagy saját szerveren hostolt megoldás is, de ingyenesnek kellene lennie.Köszi
-
Bjørgersson
félisten
Olyan programot keresek, amivel pdf-eket tudok feldarabolni, majd utána egyesíteni. PDFSamet próbáltam az előbb, viszont csak adott oldal után vágja meg a fájlokat, intervallumot nem lehet beállítani, hogy pl. a 13-14-15. oldalakat vágja ki, nekem pedig arra lenne szükségem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pc360
addikt
válasz Bjørgersson #37656 üzenetére
A legújabb PDFsam-et (3.0.2) használtad? Esetleg próbáld ki az Icecream PDF Split & Merge-et! Az ingyenes verzióban 40 oldalas PDF a limit.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Kicker
őstag
sziasztok
melyik progi az ami most helyettesíti az everestet, vagy mi volt a neve, és normálisan működik ingyé lehetőleg..
gépet adna el egy hozzáértő, akinek win 10-e van rajt, de a gépet elhozni nem akarom, így hogy nem tudni mit akar eladni, hozzáértése meg...
[ Szerkesztve ]
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
pc360
addikt
válasz Kicker #37659 üzenetére
AIDA64-nek hívják (az Everest név előtt sima AIDA-ként futott). Nem ingyenes, de 30 napig használható a próbaverzió. Viszont ezt a progit inkább hagyd ez esetben.
Ami egyszerűbb, az a Speccy (a CCleaner fejlesztőitől). Van benne olyan funkció, hogy meg tudja osztani a gép konfigját egy linken (Fájl > Pillanatkép közzététele), csak azt kell átdobnia neked. Azt megnyitva egy struktúrált html-ben fogod látni az alkatrészeket és egyéb infókat a Piriform tárhelyén. Ami még jó benne, hogy a portable verzióból elég elküldened az EXE-t, el fog indulni nála (a 32-bites hülyebiztos, mert az megy 32- és 64-bites rendszer alatt is) - bár akkor nem lesz elérhető benne a magyar nyelv (mondjuk úgyis csak egy menüpontot kell eltalálnia).
Lehet érdemes arra is odafigyelni, hogy rendesen le legyen pucolva a HDD, ha az is eladásra kerül.
[ Szerkesztve ]
-
myke01
senior tag
A CCleaner asztali verziója nem tud üres mappákat keresni,vagy csak én nem találom ezt a funkcióját?
Érdekes , hogy az androidos változatban van ilyen opció.
-
pc360
addikt
válasz myke01 #37661 üzenetére
A két rendszer teljesen különböző. Ott újragenerálódik az, amire szükség van, de a Windows esetében létezhetnek olyan programok, amik ha nem találnak egy adott elérési utat - még ha üres mappáról is van szó -, problémáznak. A CCleaner inkább a megbízhatóságra hajt, szerintem ezért nincs ilyen eszköz benne.
kovy29: Igen, ahogy írtam is.
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Milyen program ami video.iso fájlból (ami akár 3D BD25, BD50 is lehet) kb. egyenértékű, PC-n lejátszható mkv, stb-be konvertál?
Fordított kérdésem, mi az a lejátszó, ami PC-n video.iso (akár 3D BD25, BD50) fájlokat is lejátszik?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
maestro87
őstag
Az mpg fájlból (MPEG-PS) mivel lehetne "direct stream copy" módban kivágni részeket? VirtualDubMod hibát ír ki mentéskor, hogy nem ismeri a tömörítő algoritmust, Nandub meg meg sem nyitja. Codec kellene hozzá?
A videó egy VHS rip lenne, aminek először az elejét és a végét le kellene vágni konvertálás nélkül, továbbá egy kis színt is kellene bele vinni mert elég fakó. Ezután konvertálnám az itt ajánlott Handbrake-kel. -
ambudriver
tag
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék ami a következőt tudja:
A telefonhoz bluetooth-on keresztül kapcsolódott hangszórót kihangosítja prezentáció közvetítésére. Az előadó telefonjával kapcsolódik a kis bluetooth-os hangszórómhoz, amit én 6-7 méterre kirakok az asztalra és azon keresztül hallják az előadást.
Van ilyen?Köszönöm a segítséget!!!
-
pc360
addikt
válasz ambudriver #37670 üzenetére
-
-
-
válasz maestro87 #37674 üzenetére
3 éve nem nyúltak hozzá (publikusan). +valami rémlik, hogy vfw codec-eket használ, nem ds filtereket, csak vmi trükkös plugin-on keresztül kezeli a fejlettebb codec-eket (ha éppen kezeli).
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sky85
tag
Sziasztok!
Most telepítetem újra egyik ismerősöm laptopját 0-ról, nincs kedvem megint összeganézni majd a drivereket ha kellenek.
Tudnátok nekem olyan progit/kat mondani amivel egyszerűen tudok csinálni backup lemezt csinálni a rendszerről minden feltelepített progival együtt? Amivel újra lehet majd telepíteni!
Köszi előre is!
-
Zoli2016
csendes tag
Sziasztok! Mi a neve ennek a programnak: [link]
Vagy ha valaki tud hasonlót amivel tudom mérni a gép kihasználtságát játék alatt az írja meg a program nevét légyszíves. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Milyen anti spam addont/programot használtok outlook (2013)-hoz?
Fater gépén hiába van norton internet security folyton letiltja az addonját az outlook, meg amúgy se szűr túlzottan. Olyan kellene neki ami hülye biztos és magától csinál mindent."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
pc360
addikt
válasz TheProb #37687 üzenetére
Akkor összegzem: legyen. Meg egy új, normális (gmail) címe, amit csak ismerősöknek ad meg. De egy egyedi domaines is csak 2 ezer évente. A szolgáltatós email cím, a freemail, citromail és egyéb hulladék társai felejtősek - sőt, kifejezetten égő, ha egy ilyen címről ír az ember.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz TheProb #37690 üzenetére
Akkor nem túl jó a tárhely-szolgáltatótok. De azzal is meg lehet azt csinálni, hogy gmail-re irányítja, ott pedig a domain neves küldést engedélyezi (SMTP címet kell benyomni felhasználónévvel, kóddal) = máris van egy teljesértékű gmail fiókja szűréssel együtt. Mobilról és mindenhonnan eléri, és Outlook se kell (de lehetséges).
Minden címem így működik, a weboldalas ügyfeleknek is általában ezt állítom be. Gmailt szerencsére már majdnem mindenki tud kezelni, és nem kell se a webmailekkel, se az Outlook-kal szívni.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Ezt tanácsoltam neki én is (mármint, hogy gmail-t használja a retek outlook helyett), de azt mondja az "nem tetszik neki", nem áll neki kézre... Tipikus, épphogy bekapcsolni betudja a gépet, user... Az meg már nagyon túl lenne bonyolítva, hogy gmailbe letöltetem a leveleket a szerverről, onnan meg outlookba... Mert gmail így úgymond szűrőként viselkedne.
Amúgy igen, elég ratyi a tárhely szolgáltatója.
Na mindegy, akkor marad így...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Windows7-es gépen szeretnék lefuttatni egy lekérdezést a megosztásokról.
- Felhasználókra lebontva ki hány MB fájlt tárol rajta,
- Fájltípusokra lebontva melyik fájlból hány db van és hány MB-ot foglalnak.Ehhez keresnék valami programot. Köszönöm!
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Olyan programot keresek, ami ha megoldható, egy laptopban lévő, vagy rá kötött mikrofon hangját ugyan azon laptopra kötött hangszórón adja vissza, vagy bármilyen windows beállítást (windows 7), amivel ez működhet.
Köszönöm előre is!
http://totesz.myminicity.com/
-
carl18
addikt
Üdv! volna egy sürgős kérdésem!
Lett vásárolva egy notebook, és alapból linux lenne rajta, na ma windows 7 telepítővel leformáztam, aztán próbáltam telepíteni de azt írta nem támogatott fájlrendszer és valami gts, vagy mit tudom én mit írt ki!
Na most mivel új gép, ma lett ki bontba megbontani nem szeretném, szűkségem volna egy olyan programra ami pendrivra rakható és oprendszer nélkül képes particionálni és lehet változtatni vele a fájlrendszert ntfs-re!
Olyan kéne ami tuti működik! Sajnos így nem lehet használni a gépet :SHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
pc360
addikt
válasz carl18 #37697 üzenetére
Miért kéne megbontani? A Parted Magic-et ki tudod pakolni Universal USB Installer-rel pendrive-ra. A PM-nek még elérhető a legutolsó ingyenes változata itt. Indítása után a grafikus Linux alapú desktopon megtalálod a GParted-et, amivel kezelni tudod a meghajtót. Ott, ha a menüből tolsz rá egy új MS filetable-t, azzal gyakorlatilag nullázva lenne a meghajtó (a Win 7 látni fogja és engedi partícionálni). Ez a leggyorsabb és leginkább megbízható módszer. Ajánlott elrakni rossz napokra az ISO-t.
Amúgy ha a laptop már nem Win 7 támogatott, nem biztos, hogy sikerüli fog a project. Plusz vannak olyan laptopok, ahol a BIOS védelmet ki kell kapcsolni, a legacy boot-ot meg be, hogy egyáltalán menjen. Az sem árt, ha rendes (frissített), Rufus-szal pendrive-ra kirakott telepítővel próbálkozol. De még így is előfordulhat, hogy nem lesz hang vagy net. Ha nem támogatja a 7-et a support oldalon se, akkor viszont abszolut érdemes a 10-zel kezdeni... Most már egészen Win 7 szerűre lehet állítani, és a hibái ellenére nem annyira taszító - sok új gépnél pedig szükséges az újabb system (sajnos / nemsajnos).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni egy macro írásban? csak annyi kellene, hogy amíg nyomva tartom a fire gombot az egeren, addig klickeljen felváltva a bal és jobb egér gomb és az F billentyű. Tudom, hogy az autohotkey erre pl jó, de abszolult nem tudok eligazodni benne, hogy mit, hogy kell csinálni. Esetleg, ha lenne egy nagyon egyszerű program amivel ezt be lehet állítani azt megköszönném vagy ha valaki nagyon rutinos és össze tudná állítani nekem azt is megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest