Hirdetés

Aktív témák

  • Szizol

    tag

    válasz AsissDarlong #28990 üzenetére

    Jó kis gépek. Terhelésnél mindkettő jobban melegszik az átlagosnál, de átlagos használatnál valószínűleg nincs ezzel gond. A Sony jobban néz ki szerintem, picit jobb az anyaghasználata. Az Asus se rossz, magnézium alapú a burkolata, viszont a kijelző körülötti zsanér fényes, ami nekem nem tetszik.
    Az Asus könnyebb és vékonyabb is, alapból igaz nem sokkal, de ha a Sony-ra felcsatolod a kiegészítő aksit, akkor már mérföldekre van tőle.
    Az Asus szerintem jobb vétel ár/érték arányban. Itt egy összehasonlító videó a kettőről: http://www.youtube.com/watch?v=tZ7PNK2EBZA
    Még ami szóba jöhet az a Dell Vostro 131. Nagyon jó kis laptop, van benne billentyűzet háttérvilágítás, matt képernyő, szintén maratoni akksiidőket produkál, és még picit olcsóbb is. 290ért már a 128GB SSD-s verziót is megkapod.
    Ebbe a kategóriába tartozik a Lenovo x220-asa is, ha nem számít mondjuk a külcsin :). Az 12.5"-os, matt képernyős és kb a világon a leghosszabb akkuidjét produkáló laptop :). Sima aksival is többet tud mint a fenti gépek, de kiegészítő aksival vmi 20 óra feletti üzemidőket mértek a tesztek wifi böngészés mellett :)

Aktív témák