Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz jano_77 #28951 üzenetére

    Ebben az árban nem érdemes garasoskodni 10e forinton, ha cserébe egy elavult gépet kapsz, ráadásul össze vissza 1 év garanciával.

    Ha nem akarsz játszani, nincs nagy szükség dedikált kártyára, ami az árat is növeli, a hőterhelést is, a fogyasztást is és potenciális hibaforrásként szolgál.

    Vostro ügyben beszélj HPAA kollégával, hátha tud segíteni szerezni!

    trunsell: na sejtettem én, hogy nem erősebb a régebbi processzor. Az órajel nem minden. Ráadásul a P8400-as csak 2,26GHz-s..... SB architektúra sokkal modernebb.
    Ennyiért az Asust felejtsd el, és olyasmit nézz, amiben i3 2310M processzor van, iHD3000-rel. Toshiba C660, Samsung NP300, HP 635 és G (valamennyi :D), esetleg Lenovot talán találsz ennyiért. Memóriát tudsz később is bővíteni.

    Giri9: ez nem teljesen így megy. Ha játszani szeretnél, ebben az árban sokat be kell áldoznod a minőségből. Ha csak alkalomadtán játszanál, érdemes elgondolkozni, hogy inkább egy megbízhatóbb gépet veszel, semmint grafikus téren erősebbet.
    Ha megfogadod a tanácsom, akkor Fujitsu A531, HP ProBook 4530s-ben fogsz gondolkodni (esetleg Toshiba L750). Jó gépek, jó supporttal, matt kijelzővel. Vagy ha megint lesz a fent említett Dell Vostro-ból 166-ért :D
    Ha nem fogadod meg a tanácsom, akkor ennyiért Asus K53 van i3+GT540M vagy A6+6650-nel, esetleg az Aldis Medion (csak saját felelősségre), probléma velük a gyengébb anyaghasználat és minőség illetve a support.

    PainKiller13: ha az esetleges garanciális problémákat leszámítjuk, nekem is nagyon bejönnek a G szériás Asus-ok, mindenképpen erősek ár-érték arányban. Ennyiért talán már lehet kapni G74-t is, ha kell a nagyobb kijelző.

    Narxis: Neked is HPAA kollégát tudom ajánlani, hátha tud nektek segíteni Vostro ügyben!! Esetleg vártok, hátha lesz még készleten.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák