Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Borote #27563 üzenetére

    Neked pont Y570A-d van? Én pont ilyennek a megvásárlásán gondolkodom... csak egyelőre a külseje bizonytalanít el, képek alapján valahogy tetszik is, meg nem is. :B Neked, mint tulajnak, mi a véleményed a külsejéről? Masszív és egyben szép, elegántesz? :D Nincs ez valahol kirakva, ahol meg lehet tapizni? Én még nem láttam sajna élőben.
    Amúgy Te mennyire használsz CPU-intenzív programokat? Én elsősorban azért töröm rajta nagyon a fejem, hogy vajon ez legyen-e, ne inkább i5-össel felszerelt laptopot válasszak-e (akkor ilyenből már nyilván nem éri meg az Y570A), mert elég sokszor előfordul, hogy elsősorban CPU-igényes progik futnak egymás mellett sorban (NetBeans, sok böngésző sok füllel, a memória- ÉS CPU-igényes Photoshop, stb., most nem sorolom az összes példát), és tartok tőle, hogy én kihasználnám az i5-ös plusz kapacitásait...
    Azt nézem amúgy, hogy elég brutálisan felmentek az árak laptopügyben (gazdasági helyzet miatt nem meglepő), ez az Acer Aspire 5755G, amit még régebben kinéztem magamnak, még 178 ezerbe került akkoriban... most 11 ezerrel drágább, elég durva. Ez annyiban lenne jobb, hogy i5-proci van benne, meg nagyobb vinyó, bár nagy hátránya a rövid, 1 éves garancia, plusz az Y570A-ban ugye GT555 van, az Acerben GT540. A melegedést, amiről sokan pampognak, kollégám, akinek ilyenje van, cáfolja. Külsőre az Acer elég jóféle, de a billentyűzeténél idióta megoldások vannak, pl. az "í" betű totál egyben van a Shifttel, ű meg az Enterrel, stb. Anyaghasználatra nem tűnt rossznak az Acer, nem süppedős szar, a Lenovo mondjuk sanszos, hogy masszívabb, bár azt még nem nyomkodtam.
    Köszi a véleményt. :)

    Amúgy nincs elcseszve az ipon.hu-n az Acer 5755G oldala? Úgy emlékeztem, ebben egy darab USB 3.0 port is van...

    Sk8erPeter

Aktív témák