Hirdetés

Aktív témák

  • Gazda1

    tag

    válasz spyduck #27526 üzenetére

    Igen, ezek mind szép dolgok, de ilyen gépeket a fórumozók nem nagyon vásárolnak errefelé. Ilyen katonai szabványoknak megfelelő cuccokra, meg über anyaghasználatú keveseknek van errefelé igénye és pénztárcája.

    Igazából a vita körülbelül ott kezdődött, hogy 160e Ft-ért miért nem jó egy Medion, vagy miért kerül többe egy hasonló Lenovo y570 40k-val win nélkül?! Vagy miben jobb egy - általad javasolt - Toshiba L750? Vagy, hogy milyen tervezési hibát vétettek a mérnökök a Medionnál? Mondom ezt úgy, hogy menyasszonyomnak Toshiba C660-asa van és kb ugyanaz a minőség anyaghasználatra, mint az enyém. A wifi driver telepítésével pedig fél napig szívtam, mert van belőle vagy 8 féle ugyanahhoz a típushoz, és a support oldal mind a nyolcat felhozta, hiába írtam be a pontos típust. Az enyémen meg előre fent volt minden, egy átlag júzer meg lehet, hogy egy drivert sem tud önállóan telepíteni.. Ha meg adnak 3 év garanciát és elromlik a gép, nem hiszem, hogy az lesz a válasz, hogy csak vicceltünk és nincs is garancia.

    -... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!

Aktív témák