Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz TaliGa #27498 üzenetére

    Nem CPU,GPU, HDD és egyéb hardverekről beszélek hanem a kivitelezésről tervezésről ugyanis ez nem egy asztali számítógép, itt minden egybe van integrálva, sokkal kisebb és ha esetleg még hordozni is akarjuk ki van téve mindenféle külső fizikai hatásnak. Tehát fontos, hogy a lehetőségekhez képest ne melegedjen nagyon vagy ne a zavaró helyeken, ne fogyasszon sokat, megfelelő ideig menjen az akkumulátor, ne legyen túl nehéz, -ellenálló legyen a minél szélsőségesebb külső fizikai hatással szemben, úgy mint hőmérséklet, páratartalom, nyíró és csavaró erők, stb…. Többek közt ezeket a szempontokat nem veszik figyelembe a consumer termékeknél, a "noname" és olcsóbb gyártóknál pedig főleg.

    Ha ilyen árkategóriába mozogtok akkor legalább a HP, LENOVO, TOSHIBA, DELL, FUJITSU Lifebook termékei közül válogassatok, hogy a három ajánlott követelményközül legalább a jó support meg legyen.
    A Sony termékeket szeretem, mert szetm jók és hűtésrendszerük egyedülálló. Igaz nincs hazai szervizük de a hálózat és annak lefutási ideje példaértékű.

Aktív témák