Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monsterr

    csendes tag

    Sziasztok,

    Van valakinek tapasztalata DELL S2718HN monitorral? Árában gyanúsan jónak tűnik. Igaz, kicsit kommersz ez a HDR képesség, de mégiscsak talán több mint a semmi. Nekem leginkább munkára kéne, de ettől függetlenül igyekszem a legjobbra törekedni, mert miért ne :) Nem árt ha játékok és videók terén is megállja a helyét. Első sorban ténylegesen a képminőség a fontos. Gondolkodom még az S2418H -n, de remélem jól gondolom, hogy ez csak a hangszórójával tud többet, ami nem igazán kritérium. Vagy amiről nagyon sok jót olvastam, az az ASUS MX279H, de ott se freesync, se hdr. viszont nem tudom, hogy vajon a képe így is lepipálja-e az árban alatta lévő de jobbnak tűnő delleket?
    A P2717H nálam kiesett a fentebbi hozzászólások alapján.
    Az LG 27MP59G-P pedig szintén jónak tűnik, csak ilyet sem láttam sehol kiállítva, ahol le lehetne tesztelni a képminőségét. És irodában azért furán nézne ki egy ilyen piros csík betétes monitorból kettő, azért a két dell vagy asus kicsit visszafogottabb összképet ad.

    Egyébként hátha itt is tud válaszolni valaki: Ha DP portra eszek HDMI átalakítót, az megfelel a HDMI 2.0 szabványnak, tehát átmegy rajta a HDR tartalom? Nem zavarodik meg a win10, ha rákötök pl két db S2718HM-et, egyik direktben a HDMI porton (2.0) másik pedig a DP porton átalakítóval?

Új hozzászólás Aktív témák