Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz koxx #99039 üzenetére

    Minden viccet félretéve:
    az anyagminőségbeli változásokra volt kíváncsi olyan totyiklakótól, aki egyébként retteg és nem meri bevallani, de látens Madcatz használó...de mivel az ilyet senki nem meri bevallani kivéve Én a 16 gombos egeremet, így nyilván most se lépett elő senki. :D
    Mellette azért a kezdés tényleg erős volt, aztán meg félrement a kommunikáció...de legalább volt itthon popcorn a mozihoz. :D

    #99038 rarki72
    Nekem a tervezésen kívül a Battlestar Galactica Online játékhoz jött nagyon jól az ML160 gomb kiosztása.
    Ott egy idő után behozták hogy nem "tengeri hajóként" mozognak a járművek az űrben, hanem valamivel szabadabban lehetett mozogni, így pedig a wasd normál mozgás mellett az előre és vissza gombok a hosszanti tengely menti forgásra voltak belőve, miközben a jobb egérnél lévő 8 gombon meg a skillek, ahogy nálad a heal...ugyanez megfordítva nem működött volna.
    De ahhoz a játékhoz rengetegen használtak felsőbb kategóriás Madcatz egereket, pont azért mert a Naga és társai hiába sok gombosak, a hüvelykujj alatti sok gombbal nem lehetett elég hatékonyan PVP-zni.
    Pedig én nem is vadászgéppel toltam, ott még további 4 irányban lehetett mozogni, szal még inkább előtérbe került hogy a sima joystickek nem megfelelőek.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák