Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    Nick Marshal próféta privát üzenete.
    Természetesen az Ő engedélyével teszem közzé.

    Bocs, hogy csak most válaszolok, kissé el voltam havazva homo sapiens idiothaliensisekkel :D Megvagyok köszönöm, de épphogy csak vagyogatok, sehol egy rózsaszín p*nci, de legalább rájöttem hogy tehetek szert ingyé win10-re, úgyhogy mellékbüntetésként most azzal bulldogítjuk egymást ebben a csodaszép havasi rekkenőben. Na és veled mi van? Tolod még az egér bizniszt? (vagy már átnyergeltél a blend ahmedek allahu snackbarokba csempészésére ? :DDD )

    [...]

    A topic hanyagolásának oka az, hogy egyik nap azon kaptam magamat, hogy rácsobbantam, napi szinten 5-6 rangidős tejfogúval vitatkozom a végtelenbe', mely egységfront (figyeld a fájlnevet - a szerk) egyik része mezei troll, másik része kifinomultan és cizelláltan úgy küld el hozzászólásonként anyámba, hogy ne sértse a "lapcsalád" szabályzatát, harmadik része pedig annyira hülye, hogy a himnuszt is bábszínházból tanulta és összekeveri a segítő szándékot a rosszindulatú kritizálással, viszont cserébe mindhárom alfaj simán beférne abba a clubba, ahol "az album humort nyomokban SEM tartalmaz!" felségjelű örökzöldeket scratchelhetnek egymás igenigen okos homlokán. De úgy is mondhatnám, hogy mikor visszanéztem és oldalakon át rólam, meg ezekről a fickókról szólt a topic mindenféle értelmes cél nélküli vitatkozásokkal, nem akadt egy ember sem, aki ne a pártjukat fogta volna: na ilyenkor jobb, ha elgondolkodik azon az ember, hogy mi értelme ennek és jobb, ha lelép a retekbe :U

    Veletek nincs bajom, mármint "veletek" azzal a pár emberrel ott a topicban, akik segíteni szeretnének másoknak és időt áldoznak vadidegenekre az életükből, van humorotok és a józan kritikát nem veszitek halálos fenyegetésnek ha valaki az egeretekre valami "kevésbé tetszetőset" mond, vagyis ír :)

    Mindenhol van ilyen és olyan ember is, vannak hülyék és normálisak, az arányok viszont nem mindegy merre billennek. Mondom ezt úgy, hogy istentelen rég nem jártam a topicban, szóval nehogy félreértsd, bevallom nem is követtem már régóta. De akkor és ott jobbnak láttam félretenni a dolgot, mert jó nem származott belőle, mármint az irkálásaimból se nekik, se nekem, és akkor meg minek?

    [ Szerkesztve ]

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák