Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salesboy

    tag

    válasz johnjohn #5139 üzenetére

    Hogy most legális vagy nem legális, azt ne firtassuk. Az biztos, hogy hivatalosan bejegyzett cégről van szó, aki valószínűleg nem veri át az embereket, és ha bármilyen szerv megkeresi, akkor el tud számolni a tevékenységével. Ez ebben az estben feltételezem, hogy így van.

    Attól hogy nem a hivatalos forgalmazón keresztül hozzák be termékeket, még legálisan működhetnek és a hivatalos kereskedő eljárást indíthatna ellene.
    Nem indítottak, legalább is eddig, de szerintem ha indítanának akkor sem érnének el vele semmit.

    Én úgy gondolom, hogy a kutyát nem érdekli, hogy a hivatalos kereskedőn keresztül vagy máson keresztül került be az országba a cucc, ha az jóval olcsóbb és még számíthatsz is arra akitől vásároltad.

    Egyetlen egy dolog szól csak a mellett, amit mondasz és ez vitathatatlan: a Magyar garancia. Tudom hogy ez nagyon fontos, de megint csak azt mondom van az az összeg, amiért nagyon sok ember lemond erről és vállalja a rizikót.

    Különben meg mindenki ott vásárol, ahol akar. Én csak segíteni akartam azoknak, akik nem ismerik ezt a lehetőséget. Úgy gondolom, hogy nem szabad lehúzni őket olyanért, amiről Te sem tudod az igazságot csak sejted.

    Azért jól elvitatkozgatunk itt a semmiről ……………….nem? :C
    Legalább is nekem semmi érdekem nem fűződik ehhez a websophoz. :N

    Üdv.

    ¤¤¤¤¤¤¤ " I think this is the beginning of a beautiful friendship. " ¤¤¤¤¤¤¤

Új hozzászólás Aktív témák