Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz molnarpeter #174518 üzenetére

    Az a Yaris olyan kis gagyi autonak tünik, meg amugy sem szimpatizalok a japokkal, de hybridkent lehet nem hülyeseg, megnezem azert, köszi :K (nem csak eladni veszem, hanem hasznalni es nyilvan kesöbb nem orias bukoval eladni)

    (#174519) rbalint88 A polo sem egy autopalya zabalo szörnyeteg, de nem is ez a lenyeg. Ez szerintem mar csak regi beidegzödes, hogy huuuu kis auto, akkor az autopalyan meghal. Pont erröl beszeltünk picit feljebb, hogy miert dragultak meg a kis autok is. Pont ezert, mert sokkal komolyabbak is lettek. Regen beültel egy poloba aztan egy Passtaba vagy A4 audiba es azt mondtad, hogy atyavilag, eg es föld. Most megnezed a polot es stabil, biztonsagos es hasonloan felextrazhato, mint egy passat. A Passat nyilvan jobb lesz palyara, nem erröl beszelek (komfortosabb, csendesebb, erösebb stb...), de egy ilyen uj kis poloval sem fogsz semmi egetverö különbseget erezni napi 2x 20 perc autopalyazas alatt.

    (#174535) footy 2019 jan. 1-töl van ez az uj szabalyozas. Egeszen pontosan a reszleteket nem tudom, de nyiltvegü lizingnel ceg eseten, asszem minden fele bizonygatas nelkül elfogadjak bemondasra azt a hasznalati arányt, hogy az afa 50%-at visszaigenyelheted. Ha többet akarsz, akkor bizonyitani kell.

Új hozzászólás Aktív témák