Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    Hali!
    Régi kedvencem az e39. Ilyet keresnék facelift-eset, kézi váltósat, benzineset, 2.5/2.8/3.0-s motorral. Illetve a 6-os váltó miatt (a hatos váltó a mániám :D ) tetszik az 4.0-s (bár mintha valahol olvastam volna, hogy barkálcsoltak 6-os váltót másik motorhoz is).
    Mániám az m-es kormány (a többi m-es dolog kevésbé izgat), a nagy navi és esetleg még a bőr ülés is (bár lehet ezeket utólag is mind ki lehet cserélni). Nyilván szeretem, ha minél jobban felszerelt (bár pont emiatt para is, mert több miden tud elromolni).
    Ja és ne legyen fekete! (hanem pl szürke :) )

    Még sosem volt bmw-m, opelem van (A, C zafira). Mire kell figyelni? Tényleg mindig elromlik, nem megbízható, és drága az alkatrész?
    Ráérek, egyáltalán nem sietős a vásárlás (még a legelején vagyok, tájékozódok). Télen ha jól tudom kisebb a kereslet, ezért kicsit olcsóbbak is az autók, ez igaz?

    Szeretnék Németországban 200-zal menni, ez nem tudom mennyire elvárható követelmény. A fogyasztás 8-10l-ig nem zavar, 12-t fájó szívvel, de lenyelem. Főként városi használatra, illetve néha nagyobb utakra.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák