Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyek2

    senior tag

    válasz vond #18472 üzenetére

    A BIOS-ról és UEFI-ről nem nyitok vitát, erről mindenki mást gondol. BIOS a legelső rendszerekhez készült, és megrekedt egy bizonyos szinten, ennek egy merőbán más technológiai alapokon nyugvó utódja az UEFI. Mivel teljesen más techológia, jóval gyorsabb gépet eredményez. Van akinek BOIOS=UEFI, van akinek nem. Ennyi. Ez részemről lezárva... Futólag említettük meg, te leragadtál.

    Corsair ramhoz nem tettem hozzá hogy én meg tudom szerezni 8,5K-ért, így jogos a felvetésed, kereskedelemben majdnem duplája.
    Amúgy 1866-on ketyeg a corsair.

    i7 920-al igazad van, közben elmélyültem a témában, régi és sokat zabál..bele sem menne a z77-es lapba. Ismét tévedtem.
    Még tartom magam a G860-as CPU-hoz magam, mert nincs keret drágábbra... Ha tehetném vennék erősebbet, de az ajánlott konfiggal többet kéne a későbbiekben költeni rá, hogy nagyjából egy szintet képviseljenek az alkatrészek.

    VGA ügyben, nem tudok mit mondani rá, mert a kategória sok sok képviselőjét nem ismerem, nincs viszonyítási alapom, az ár/érték arány személyes vélemény volt, ugyanis nem 50.000-es kategóriában gondolkozom. Továbbá mint írtam nagy valószínűséggel nincs is szükségem olyan erős kártyára...Egyenlőre.

    Igen, van egy konkrét elképzelésem. De nektek így csak megkönnyítem a dolgotokat, mert nem látatlanban kell gondolkoznotok, és a semmiből építeni egy konfigot. Ennyi erővel egy konfigot összeállíthatnátok, és minden kérdezőnek válaszként Ctrl+c, Ctrl+v megválaszolnátok hogy ezt vedd meg.
    Nem vagyok karótnyelt, hisz a táp kapásból megtetszett.
    Azért jöttem ide kérdezni, mert le vagyok maradva hardveres ismeretekkel, amit a hétvégén próbáltam bepótolni, de még korántsem zárkóztam fel, így kellett olyanok véleménye, akik azonos árkategóriában tudnak hasonlót mondani. És ezen van a hangsúly... Már nagyon elmentünk az 50.000.-/hardver kategória felé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák