Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • gecsaoccse

    csendes tag

    válasz Athanáz9 #4567 üzenetére

    Ahogy nézem pl. az E.Digital oldalán, ehhez (e910) sincs más, mint vga kábel.

    Én LG-t szerettem volna venni, de haverom főleg Benq monitorokat hozat a boltjába, így vettem egy G922HDL-t. Persze, hogy subpixel hibás volt, meg még másik kettő is, amiket haver később rendelt.
    Általában a kék szín ragadt be, ebből mind a három monitoron volt egy hiba, egyiken volt még egy piros, a másikon még egy kék halványan, a harmadikon halványan 4 fehér pötty.
    Főleg film és játék közben katasztrófa az élesen világító kék, amúgy böngészés közben nem lett volna zavaró. Na de 3-ból 3 ?! Persze a szabványba még simán beleférne mind a három díszpinty. Gondolom kifogtunk egy rossz szériát...:)

    Kértem a boltost, hozzon egy LG1943TS-t, amit meg is tett, de azért még mellé rendelt egy Benq 910V-t is.Ezt megnéztük, ledes, nincs hibája, de nem győzött meg.
    Teljesen vékony dizájn, (persze külső táppal) a csatlakozó viszont nem lefele mutat, hanem hátrafelé, úgyhogy a vga kábelt bedugva elég érdekes a monitor fara.
    Az LG-t meg hazavittem, és tökéletes képe van, semmi hiba rajta, DVI kábel mellékelve, pofás kinézet, nekem tetszik.
    Nagyobbat nem is akartam, mert nincs kraft a gépemben, egy esetleges konzol vásárláshoz meg elég a 720p.
    Keresztfiamnak adtam egy Samsung 710V monitort, ez volt az első ( és utolsó ku.va drága ) LCD monitorom, majdnem 7 éve hibátlanul működik, semmi pixelhiba rajta.
    Következő monitorom remélhetőleg már talán 23" és IPS lesz, de ez még odébb van.

Aktív témák