Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#3001) Lazarus911 válasza Lazarus911 (#2999) üzenetére

Lazarus911
(tag)
LOGOUT blog

Na ha monitor akkor eizo!! OK
EIZO 19 SXGA, magasság állítható állvány, TN panel, szürke/fekete S1911SH-GY / S1911SH-BK 75 881 77 286
EIZO 19 SXGA, EasyUp tartólábbal, TN panel, szürke/fekete S1911SE-GY / S1911SE-BK 75 881 77 286
EIZO 19 SXGA, magasság állítható állvány, PVA panel, szürke/fekete S1921SH-GY / S1921SH-BK 81 324 82 830
EIZO 19, SXGA, EasyUp tartólábbal, PVA panel, szürke/fekete S1921SE-GY / S1921SE-BK 81 324 82 830
EIZO 19, SXGA, magasság állítható állvány, S-PVA panel, szürke/fekete S1932SH-GY / S1932SH-BK 89 489 91 146
EIZO 19, SXGA, EasyUp tartólábbal, S-PVA panel, szürke/fekete S1932SE-GY / S1932SE-BK 89 489 91 146

itt az s1921se-gy az pva paneles; 1000:1 stb stb.. és 82.000 Ez jó választás?

(#3002) Lazarus911 válasza Lazarus911 (#3001) üzenetére

Lazarus911
(tag)
LOGOUT blog

Hehh; nem szóltam.. Nettó árak:-(

(#3003) Ebit válasza Lazarus911 (#3002) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Látod, megy ez! :C

(#3004) szarvasmici válasza Ebit (#2996) üzenetére

szarvasmici
(tag)

A gép fölött én vagyok az úr, de itt az én időm már leáldozott. Jön egy vén művész, és az én véleményem már nem is érdekel senkit. Pedig olyan jókat mondtam eddig...
Itt vagyok azért, hátha értem kiált valaki. Olyasvalaki, aki nem szórja a pénzét feleslegesen drága monitorokra. ;)

bla-bla

(#3005) Ebit válasza szarvasmici (#3004) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Már hiányoltunk... na de állandóan? ;]

(#3006) Lazarus911 válasza Ebit (#3003) üzenetére

Lazarus911
(tag)
LOGOUT blog

Az elején leírtam hogy tanácsot várok.. Nyilván én is utána tudok nézni.. Csak márka és márka között is van külömbség.. Szerintem a Samsung monitorok is jók!!

(#3007) old_artist válasza Lazarus911 (#3001) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Igen, ezek kiváló választások!

- A Eizo S1911-esek, 2ms g2g, 19" TN Film
- A Eizo S1921-esek, 20ms, 19" Samsung PVA
- A Eizo S1932-esek, 8ms g2g 19" Samsung S-PVA

szvsz az EasyUp tartólábbal a legkiválóbb bármelyik típus, mivel bárhova állíthatod!!!
Szerintem a 1932 lenne a leg-megfelelőbb ezek közül, mivel... 8ms g2g, és S-PVA, és sokkal jobb bármi "szösszenetre" a kijelzőjét látván. tehát ez!
A komel.hu-t is látogasd meg, az árakat figyelmedbe ajánlom (olcsóbb), és megbízhatóak!
A juventusteam is nagyon jó cég, de esetleg az árak dönthetnek!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#3008) old_artist válasza Lazarus911 (#3006) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Igen, nagyon jók, csak a pixel hibákra kell nagyon odafigyelni, és a panel típusára (TN, PVA, S-IPS, S-PVA, stb.)!
Manapság, elég sok készülékhez szerelnek Samsung panelt, de a Samsung és Samsung panel között is óriási a különbség!
Ezeket, csak tapasztalat, rutin és tesztek alapján lehet, sok-sok felhasználó által elérni azt, hogy melyikben bízhatunk és melyikben nem. Nagyon sok olvasás a neten és ismerkedés a kiválasztott hardver előnyeivel és hátrányaival hatalmas feltételezést, kíváncsiságot és jártasságot jelent a kiválasztott hardverrel kapcsolatban!

Ezért vannak a topikok, és igazad van, hogy a felhasználók milyen "écákat", tanácsokat adnak egy-egy típussal kapcsolatban. Persze, mindenkinek a sajátja, saját márkája és esetleg leendő kiszemeltje a középponti kérdéseken felül helyezkedik el, de konkrétan Neked kell eldönteni, hogy a tengernyi adatok figyelembevételével, melyiket is választod!
Ez milyért lehet Nekem a legjobb, azt azért választanám, mert ..., és összejön egy lista, amit saját belátásaid és funkcionalitásod figyelembnevételével, mérlegeléseddel csökkenteni tudsz, ... és marad vagy 2-3 monitor (vagy bármi hardverrel is ugyan így járhatsz el), amiről már bátran értekezhetsz itt a topikban - esetleg érvekkel és vita alappal (után olvasással).

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#3009) Menahem válasza szarvasmici (#3004) üzenetére

Menahem
(kvázi-tag)

Szia!

Szted egy LG 1953TR vagy egy 20 colos, hasonló árkategóriájú monitor éri meg jobban? Képminőség, stb. Filmezésre, elvétve játékra kell.

Szia :R

(#3010) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Heló én eszt nésztem ki-[link] Enél többet nem szánok rá.Szerintetek enyiért van jobb? Játékhoz netezéshez.

(#3011) Ebit válasza Lazarus911 (#3006) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Igen azok is jók, de te azt irod, hogy 80 k, annyiért mi nem tudunk PVA-t

Itt van egy Samsung 971 P 87 k[link]

Ez drága, akkor bármelyik másik samsung , ha az a szimpi.

(#3012) Lazarus911 válasza Ebit (#3011) üzenetére

Lazarus911
(tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a segítséget; ez most elég irányadó volt!! Tényleg köszi!!!

(#3013) Ebit válasza Lazarus911 (#3012) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Szivesen, valamint a Ph apron hirdet valaki egy P 19-2 -t is, használtan.

(#3014) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Vélemény?Sürgős lenne mert az enyém behalt.Kaptam egyet kölcsön de ez elég régi meg nem is szeretek kölcsön kérni mert könyen nálam fog behalni az is.Jövő héten szeretnék venni eggyet.

(#3015) Ebit válasza lacika2727 (#3014) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Igen van jobb, olyt nézzél aminek a szinmélysége 16.7 millió szin.
pl az LG-204stb, ha wide-t akarsz.

(#3016) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Az a igasság hogy nem értek a monitorokhoz de 16.2-16.7-köszt mekkora a külömbség?

(#3017) Ebit válasza lacika2727 (#3016) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A jelfeldolgozás és megjelenités szempontjából van kúlőnbség.

(#3018) lacika2727

lacika2727
(újonc)

A kontraszt arány mittakar pl:10000:1 vagy 5000:1-hez vagy a válaszidő 5ms vagy 2ms mi a fontosabb?Vagy a szinek száma az egyik 16.2 a másik 16.7.

[ Szerkesztve ]

(#3019) lacika2727

lacika2727
(újonc)

A keppontméret menyit számit pl:0.258mm 0.283?

(#3020) old_artist válasza lacika2727 (#3019) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Ha csak az előző topik oldalt (és oldalakat) elolvasod, sok mindenre választ tudsz Te is kapni kérdéseidre!
Olvasni, és megint csak olvasni - tájékozódni!

[ Szerkesztve ]

(#3021) old_artist válasza szarvasmici (#3004) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Hát, lehet, hogy már elég "vén művész (?)" vagyok, de még a szakmához is, de talán ez nem hátrány, sőt részemről előny - a tapasztalatok szemszögéből is!

Én azon az állásponton vagyok, (lehet, hogy ez már a korral jár), hogy csak egyszer kell megvenni egy monitort, kiválót és harverileg megbízhatót (több évre tervezhetőt), (az árat figyelmen kívül hagyva), akkor nem csalódhatunk naponta, hetente, havonta és évente.

szvsz az a pénzkidobálás, ha naponta a nem bevált monitorunkat próbáljuk cserélgetni.
A drága (nem felesleges) monitoroknak azért ilyen az ár/érték aránya, mert azért azok tudnak is valamit (lsd, EIZO verhetetlen vezérlő panelje, 5 éves gyári garanciája), valami olyan pluszt, amit a többi monitorgyártóknál keresve sem találunk, sőt ide értve esetleg a megkövetelt, letesztelt igényes (kiváló) panekokat.
Sajnos, a tescos termékeknek befellegzett, a megbízhatatlanságuk és az élvezhetetlenégük miatt. Látjuk, itt a topikokban is, hogy (manapság) mennyire fontos egy megbízható, időtálló hardver a mai kínálatokat figyelembe véve. Nem tehetjük meg, hogy naponta változóan cserélgethetjük (pénztárcánk miatt is), a hardvereket.
Tehát, marad, az egyszeri, lagalább 2-3 évre előre bebiztosított (kiváló, de ugyanakkor drága) vásárlás, különösen értve a monitorokra.

[ Szerkesztve ]

(#3022) szarvasmici válasza old_artist (#3021) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Szerintem én magam is hosszútávra vásároltam az LG-met. :K Ami mellesleg 3 év garanciával bír. Nem cserélem naponta, semmi bajom vele, már fél éve hűen és gond nélkül szolgál. Számomra pénzkidobás lett volna mondjuk egy Eizo, mert nekem nem létszükséglet a színhűség, ráadásul nem is garantálja semmi a valódi színhűséget. Én tulajdonképpen az 52 ezret is sajnáltam tavaly decemberben monitorért. És nem vagyok igénytelen, szeretem ha szép, tartós, és igényes dolgok vannak körülöttem. Egyszerűen abból indultam ki, hogy a jó öreg CRT képét úgysem fogja überelni egy flancos TFT. És ez így is van. Ám amikor megjelenik nálam olykor műszaki, vagy informatikai érdeklődéssel bíró ismerősöm, és azt mondja, hogy "hű de klassz ez a monitor", akkor elégedettséggel tölt el a dolog. Tökéletesen megfelel a célnak, szemüveg nélkül tudom használni, nem kell belehasalnom, hogy el tudjam olvasni a betűket, és a filmek, játékok is klasszul futnak.
Ár-érték arányban tehát nekem ez jobban megfelel, mint a PVA paneles bármelyik csoda. Valószínűleg persze ha majd egyszer sok pénzem lesz, és nem kell beosztani, csak szórni, akkor nem adom alább én sem, és kipróbálok egy ilyen csodát.
Az a meglátásom azonban, és a boltok kínálata is ezt tükrözi, hogy többen vannak azok, akik 40-50 ezret szánnak monitorra. De ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy igénytelenek lennének az emberek. Ennyit bír el a költségvetésük, és az ilyen vásárlónak ne akarj eladni 80-100 ezres megjelenítőt. Annál is inkább, mert a színszámon kívül túl sokkal nem jobbak azok sem. Azt meg ugye te sem szoktad számolgatni, hogy 16,2 vagy esetleg akár 16,7 millió. Mellesleg meg ha valakinek azonnal kell monitor, és 40 k-ja van, akkor nem fog várni hónapokat, hogy kiszorítson még 40-et. Legtöbbünk alapdolgokra használja a monitort.

Időtálló hardverről meg szerintem a mai világban ne is beszélgessünk. Amikor elkezdtem összeállítani az új gépemet, akkor még 3200+ -os proci volt a csúcs, de fél évvel később 4200-as került bele. És akkor már láttam 5600-ast is, csak még drágállottam. És ez igaz az összes alkatrészre, amit becserkésztem a gépembe, és mindenféle technika jön-megy, dobják ki mindenből a javított, újabb verziót... Mikor tartasz meg bármit is 2-3 évig?

Mellesleg, most épp dörög, villámlik... mit csinálnál, ha becsapna a drága monitorodba? ;]

Azt a Tescos részt meg kikérem magamnak, ha eddig nem sértődtem volna meg, akkor most itt lenne az ok. :P Túlságosan szélsőséges vagy. Hidd el, hogy létezik alternatíva a Tescos gagyi és az Eizo között, ami ráadásul nem vall szégyent a "nagytesó" mellett.

bla-bla

(#3023) szarvasmici válasza Menahem (#3009) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Szia!
A 20"-os hasonló árkategóriás monitorok wide formátumúak. Ami nem wide, az meg nemes egyszerűséggel 70-80 ezer környékén kezdődik. Én nem preferálom a wide formátumot, szerintem tehát jobb a 1953. De ha neked bejön a panoráma kép, akkor biztosan találsz jót 20"-osban is. Kérdés az, hogy kell-e az a plusz incs?
Elhangzott már itt sokszor, hogy érezhetően nagy különbségek nincsenek a mai monitorok között. Kivéve persze a paneltípust. Ahhoz, amit te csinálsz elég a TN panel.
:)

bla-bla

(#3024) Ebit válasza szarvasmici (#3022) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Az első bekezdésben teljesen igazad van, a második már személyes.

Viszont ami lényege, hogy idöszakosan érdemes beállitatni.

(#3025) szarvasmici válasza Ebit (#3024) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Pontosan mettől meddig tart az első bekezdés? És mit kell időszakosan beállítani?

bla-bla

(#3026) Ebit válasza szarvasmici (#3025) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

Mikor tartasz meg bármit is 2-3 évig? /nálam idáig, de mehet a második bekezdés is, mert nálunk is megjött a vihar. :K

A szinkalibrációt/+ fényerő, kontraszt / érdemes időszakosan elvégezni szovtveresen, vagy szervizben múszerrel.

(#3027) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Aszem maradok enél LG-L197WH-PF oszt majd kiderül hogy jó vagy nem.

(#3028) chungee

chungee
(őstag)

19" és 17" mennyi a fogyasztás különbség:F

(#3029) happy-boy

happy-boy
(újonc)

LG L1953S-SF
Samsung 943N

Monitorokkal mik a tapasztalataitok?
Melyiket ajánljátok és miért? Mik a gondok velük?

Előre is kösz a választ!

(#3030) chungee

chungee
(őstag)

Ezzel lehet COD2-zni:F

(#3031) lexing

lexing
(újonc)

Sziasztok!Talán tudtok nekem segíteni!
Olyan kérdésem lenne, hogyha nekem van egy dvi interface-es tft monitorom lehetséges-e valamilyen módon, hogy egy nem dvi-os házimozit csatlakoztassak hozzá, vagy most nagyon nagy hülyeséget mondok?Mert oké, hogy monitor, de van rajta dvi és ha olyan házimozim lenne amin szintén van akkor lehetne csatlakoztatni nem?Namármost a házimozin nincs dvi de láttam pl olyan átalakítót, hogy dvi + 3rca ami van a mozimon!Van valami ötletetek?Előre is kösz!

(#3032) RexpecT válasza chungee (#3028) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Sztem átlag olyan 5-7 w különbség lehet....

Walter White is Bad*ss!!

(#3033) szarvasmici válasza lexing (#3031) üzenetére

szarvasmici
(tag)

A házimozit csatlakoztasd a pc-hez, és azon keresztül veszi majd a jeleket a monitorod. Vagy egészen egyszerűen használd a dvd-meghajtódat házimozi helyett. Persze akkor áldásos, ha a házimozin keresztül kihozod az audio jeleket a hangfalaidra. Ha csak nem tudod közvetlenül csatlakoztatni jack-en, vagy optikai kábelen a hangdobozokat a géphez.
De ha te láttál már átalakítót, akkor az biztosan működik is.
Próbálkozz, biztosan van megoldás.

bla-bla

(#3034) chungee válasza RexpecT (#3032) üzenetére

chungee
(őstag)

Jah gondoltam, hogy nem lehet sok :C

(#3035) lexing válasza szarvasmici (#3033) üzenetére

lexing
(újonc)

A házimozit csatlakoztassam a pc-hez?HOGYAN?????Na ilyet még nem hallottam!!!Hogy lehetséges ez? :Y :Y :Y

(#3036) lexing válasza szarvasmici (#3033) üzenetére

lexing
(újonc)

jaaaaaaj!Igazából a gond pont az hogy még nincs meg a monitor de ha működne akkor áldoznék a DVI-ra mivel jó lenne ha menne rajt a mozi is!De ha nem megy akko nekem nem kell a dvi!Szóval nem tom próbálgatni mert nincs meg a monitor! :W :W :W

(#3037) szarvasmici válasza lexing (#3035) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Ha van egy jó monitorod, meg egy dvd-meghajtód, akkor tök fölösleges a házimozi. Akkor már csak arról kell gondoskodnod, hogy a hangzás jó legyen. Azt meg meg lehet oldani úgy, hogy összekötöd a házimozid hangdobozait a pc-vel. Nálam a hifivel van kapcsolat egy optikai kábelen keresztül, és a tv-t is csatlakoztattam a gépemhez, így aztán a képet klónozva a tv-n keresztül nézzük a filmeket, és dübörög a hangfalszett, olyan, mintha moziban ülnénk.
Amit írtam, hogy a házimozit a pc-hez kötve küldd ki a jelet a monitorodra, azt még nem próbáltam, de nem tartom lehetetlennek. Úgy képzelem el, mintha egy külső dvd-meghajtó lenne. Lövésem sincs róla, hogy egy ilyen házimozi-kütyün milyen csatlakozók vannak, de az tény, hogy olyan átalakítókat láttam már amit álmomban sem gondoltam volna, hogy létezhetnek, de mégis vannak. Érdeklődj valamelyik szaküzletben.

bla-bla

(#3038) lexing válasza szarvasmici (#3037) üzenetére

lexing
(újonc)

Nos köszönöm a válaszodat!Bár az általad kitalált megoldással pont az a bajom, hogy a pc ből nem fog dolby hang ill. jel kijönni mivel sima sztereó kimenete van!Tehát ha így tennék akkor max a mozi tudná 5.1-re lebontani a hangot ami ugy sose lesz olyan jó mint egy gyári film 5.1-e!No hát ezért akartam a monitor "tévéként" csatlakoztatni, hogy pctől függetlenül menjen a dolog!Mintha tv lenne! :F

(#3039) szarvasmici válasza lexing (#3038) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Na jah, nem árt, ha van egy jó alaplapod, vagy hangkártyád is. ;)

bla-bla

(#3040) R

R
(senior tag)
LOGOUT blog

volt ilyen kép a monitor inchek eltérésének bemutatására, ezt be tudná linkelni valaki? eik

(#3041) jokeman

jokeman
(fanatikus tag)

Sziasztok,szakértök :))
Pár honapon belül tervezem, hogy beszerzek egy 19" TFT monitort.
Nagy részt játékra, és filmnézésre lesz tervezve.
Segitségeteket kérném, mire is kell figyelni ilyen monitor vásárlásánál, és akár ajánlhattok is konkrét darabot, hosszabb távra szeretném vásárolni, és valami megbizhato márka , érdekelne,mert ha megveszem nem szeretnék 5-6 éven belül venni másikat.
A kinézet számomra nem döntö tényezö, inkább a jo minöség és a szép, szemkimélö képernyö. Hát fogalmam sincs mibe kerülhet egy ilyenfajta monitor, de mondjuk 50 ezerböl mit lehetne kihozni? Az sem hátrány ha olcsobb, végülis mire megveszem arra ugyis alakulnak még az árak. Csak már most elkezdek érdeklödni.
Nagy :R elöre is,

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

(#3042) chungee

chungee
(őstag)

Erről mi a véleményetek:F

(#3043) jokeman válasza jokeman (#3041) üzenetére

jokeman
(fanatikus tag)

:F :F ERRe SENKI???

5000 forintos domino feltöltőkártyák eladóak 4000 forintért!! Teljesen legális, nem lopott cucc!!

(#3044) illusiON

illusiON
(PH! addikt)

hali :)
előre leszögezném nem igazán vagyok tisztában ezzel a témával :B most egy jó régi "nagyseggü" 17"-os monitorom van, és gondolkodtam rajta hogy egy 19"-os lapos egyedre kéne újítani, ezen nem túl jó filmet nézni :) de nem ismerek se márkát se fontos kiindulási pontokat igazán, mit kell szem előtt tartani ? mert pár ismerősömnek van tft-je viszont van amelyiknek sokkal csumpibb képe van mint az én monitoromnak, csak rosszul van beállitva talán? vagy csak szokatlan volt? árban meddig szoktak ezek menni, amiket már érdemes megfizetni? :)

jjameg, itt létezik olyan hogy ha wideot veszek akkor visszaállitom 4:3ba a monitort? mert ha pl egy játék nem támogat wide-ot akkor nekem ne húzza már szét a képét :F

[ Szerkesztve ]

( : no woman no cry : )

(#3045) lacika2727

lacika2727
(újonc)

Lenne egy kérdésem? most vettem egy uj moncsit és van az egyik sarkában egy kis pöty ami álandóan kéken világit gondolom ez a pixelhiba szerintetek lesz még tobb is?Enyiért kicserélik ? Igazábol nem zavar de ha kicserélik akor lehet hogy kicseréltetem. Igazábol nem tudom mit csináljak. Szerintetek?[link] Ilyet vettem egyébként

[ Szerkesztve ]

(#3046) raskolnikoff válasza lacika2727 (#3045) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Hát elvileg 7 pixelhibára szól a szabályzat...de próba cseresznye...és kár hogy ne próbáltad ki...nekem 5öt ki kellett bontani - mondjuk nem ilyen típus volt - de nem ritka dolog ám az ilyen... :(

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#3047) szarvasmici válasza jokeman (#3041) üzenetére

szarvasmici
(tag)

Ha visszaolvasol úgy kb. 500 hozzászólást, akkor egyértelművé válik. De hogy ezt ne kelljen megtenned neked is leírom, hogy ha az LG L1953TR-t választod, akkor nem fogsz csalódni. Többségünknek ilyen van, ebben az árban úgy látjuk, hogy az egyik legjobb. Garanciája is jól hangzó, 3 év, és 3 napos pixelgarit is szoktak adni hozzá.
Ha olcsóbbat szeretnél, akkor pedig Hanns-g.
Én a "hagyományos", 5:4-es formátumot ajánlom, nem a wide-ot, de nem beszéllek le róla, ha neked tetszik. Csak ha a wide mellett döntesz jól nézd meg a méreteket, mert 19"-ban kicsi rajta kép, tehát érdemesebb inkább nagyobb, 20-21"-os méretnél kezdeni a válogatást a panorámaképes monitorokból.

bla-bla

(#3048) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

milyen 19" TFT monitort ajánlotok ami nem wide most egy Xerox 17" van amivel meg vagyok elégedve maximálisan csak jövő hónapra új gép van betervezve és most megy a filózás hogy maradjak a mostaninál vagy akkor legyen az is egy új, de nagyobb. Nekem még a Xerox 19" is bejövös csak nem sok helyen kapni. max 50e HUF-ért

EVO & STi power

(#3049) lacika2727 válasza raskolnikoff (#3046) üzenetére

lacika2727
(újonc)

Csak ithon tudtam kipróbálni mert a neten rendeltem.Egyébként nagyon tetszik, a családnak is, nagyon szép a képe és nem bántam meg hogy wide-t vettem

(#3050) Potter77

Potter77
(lelkes újonc)

Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy tudnátok nekem ajánlai 19"-os monitort?
Árba max 55,000 ért.Játékra meg filmezésre lenne főleg használva.
Eddig ezt a néztem ki:
[link]
Aki tud árban hasonló, jót ajánlani az írja le.
Előre is kössz.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.