Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#4551) Krisztixd

Krisztixd
(újonc)

Sziasztok. Az lenne a kérésem, hogy ajánljatok valami monitort nekem 30 ezer forint körül. Nem szeretném semmi különlegesre használni, csak internetezés esetleg kisebb játékok! Szélesvásznú lenne a legjobb. Nagyon szépen köszönöm előre a hozzáértő segítségeteket!
:)

(#4552) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv.

Érdeklődnék, hogy Samsung 19 colos TFT Led háttérvilágítással mit ajánlotok? Elég a TN illetve a DSUB.

Köszi!

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#4553) knorbert1992 válasza Krisztixd (#4551) üzenetére

knorbert1992
(tag)
LOGOUT blog

Ezt ajánlom :)

Fujitsu Siemens Amili 19" 16:9

remélem segíthettem

Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D

(#4554) Freeman007

Freeman007
(újonc)

sziasztok

havernak elszállt a 8 éves crt monitora és engem kért meg hogy nézzek neki valami jót.
az a helyzet hogy nem nagyon értek a monitorokhoz és tőletek kérnék segitséget.
max 30ezerért akar venni, netezésre, játékra lenne használva.

http://www.aqua.hu/19-samsung-943nw-lcd-monitor-fekete-49056.html

ezt néztem ki, szerintetek ez jónak mondható?
esetleg akad valami más jobb monitor?

várom a javaslatokat, véleményeket.
előre is köszönöm
további szép napot

http://www.hackthat.net/df/ddos/105610/index.hack

(#4555) knorbert1992 válasza Freeman007 (#4554) üzenetére

knorbert1992
(tag)
LOGOUT blog

Sztem ez tökéletes.

http://www.argep.hu/product_895700.html

Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D

(#4556) Adam444

Adam444
(újonc)

Hali!
30 ezer ft-ig kéne egy monitor.
Tudnátok ajánlani egy jót?

(#4557) knorbert1992 válasza Adam444 (#4556) üzenetére

knorbert1992
(tag)
LOGOUT blog

Üdv sztem ez jó neked Fujitso Siemens Fujitsu-Siemens Amilo L3190T

(#4558) pk2

pk2
(lelkes újonc)

Hello!

Úgy fest a Benq TFT-m ismét megadta magát úgyhogy úgy döntöttem végleg lecserélem és itt meg is állt a tudomány, mert monitor fajta annyi, mint égen a csillag. Tudnátok -e nekem olyan TFT-t ajánlani amin van DVI, szép élénk és éles képet ad, valamint a 4:3-as megjelenítését is minimális torzítással oldja meg(Samsungnál láttam ilyet ha jól emlékszem), mindezt 19 colban és 30e körüli áron. Előre is köszönöm.

(#4559) pk2

pk2
(lelkes újonc)

Felmerült egy újabb kérdés inkább egy LED monitor D-SUB-al, vagy egy natúr TN paneles DVI-vel?

(#4560) kpal

kpal
(PH! kedvence)

A philips 190cw montornál most mi az igaz :SmartResponse 2 ms (szürkétől szürkéig)
vagy Válaszidő (tipikus) 5 ms ? Akkor ez tudja a 2ms-t ? :F

(#4561) pk2

pk2
(lelkes újonc)

Vettem egy Benq G920WL-t. Létezik ,hogy nem adnak hozzá DVI kábelt?

(#4562) H@mu válasza pk2 (#4561) üzenetére

H@mu
(kvázi-tag)

Lehet csak véletlen volt nem?

http://parkopolisz.in/reg/d1066d0a12d8c9e1012a755a0aece685 Pontokért tárgyakat vihetsz haza!

(#4563) old_artist válasza pk2 (#4561) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, létezik - sőt biztos, mivel az összes BenQ monitorhoz nem adnak DVI vagy HDMI kábelt (csak D-sub és esetleg audió-t), ezért is olyan mérsékelt az áruk! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#4564) Fulmi

Fulmi
(senior tag)

Sziasztok!

Most keszulok venni a 17"-esem helyett, de nem tudom, hogy mennyire lenne erdemes inkabb 22-eset valasztani 19-es helyett. Van tapasztalata valakinek 19" es 22" monitorban? Filmezesre, TV-zesre hasznalnam, netezesre hasznalnam laptopra kotve.

Mely csatlakozo tipusok johetnek jol egy monitorban? Nekem eddig mindig csak D-Sub volt a monitorjaimban, ugyhogy nem nagyon vagyok tisztaban azzal, hogy a tobbit mire hasznalhatom.

Ezt neztem ki, 22 ezer Ft.

Koszi a segitseget: Fulmi

[ Szerkesztve ]

(#4565) Athanáz9 válasza old_artist (#4563) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem értem igazán, nem látom igazán, hogy "mérsékelt" volna az áruk. Most jövök az Extrem Digital-ból (hírük épp, h mérsékeltek ott az árak) és no lám:

BENQ E910 = 39.900 Ft.
''19, - fényerő 250, - Kontrasz: 2500
No lám, mérsékelt ár!

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#4566) Athanáz9 válasza Athanáz9 (#4565) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Prohardver Monitor/Hírek rovatban július 10-én adott hírt e gépek Mo-i forgalmazásáról. 150 eurós ár körül híresztelte, mondván július végén érkeznek. Nem is késtek, és e szerint ára sem irreális. A specialitása: 5:4-es arányú monitor. Íráshoz, szövegszerkesztéshez épp ez a jó. Állítólag csak a Benq gyárt őjabban ilyet.
Vélemény?

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#4567) Athanáz9 válasza old_artist (#4563) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ahogy nézem: ehhez adnak. Tévedek?

(#4568) gecsaoccse válasza Athanáz9 (#4567) üzenetére

gecsaoccse
(újonc)

Ahogy nézem pl. az E.Digital oldalán, ehhez (e910) sincs más, mint vga kábel.

Én LG-t szerettem volna venni, de haverom főleg Benq monitorokat hozat a boltjába, így vettem egy G922HDL-t. Persze, hogy subpixel hibás volt, meg még másik kettő is, amiket haver később rendelt.
Általában a kék szín ragadt be, ebből mind a három monitoron volt egy hiba, egyiken volt még egy piros, a másikon még egy kék halványan, a harmadikon halványan 4 fehér pötty.
Főleg film és játék közben katasztrófa az élesen világító kék, amúgy böngészés közben nem lett volna zavaró. Na de 3-ból 3 ?! Persze a szabványba még simán beleférne mind a három díszpinty. Gondolom kifogtunk egy rossz szériát...:)

Kértem a boltost, hozzon egy LG1943TS-t, amit meg is tett, de azért még mellé rendelt egy Benq 910V-t is.Ezt megnéztük, ledes, nincs hibája, de nem győzött meg.
Teljesen vékony dizájn, (persze külső táppal) a csatlakozó viszont nem lefele mutat, hanem hátrafelé, úgyhogy a vga kábelt bedugva elég érdekes a monitor fara.
Az LG-t meg hazavittem, és tökéletes képe van, semmi hiba rajta, DVI kábel mellékelve, pofás kinézet, nekem tetszik.
Nagyobbat nem is akartam, mert nincs kraft a gépemben, egy esetleges konzol vásárláshoz meg elég a 720p.
Keresztfiamnak adtam egy Samsung 710V monitort, ez volt az első ( és utolsó ku.va drága ) LCD monitorom, majdnem 7 éve hibátlanul működik, semmi pixelhiba rajta.
Következő monitorom remélhetőleg már talán 23" és IPS lesz, de ez még odébb van.

(#4569) Pharaoh válasza gecsaoccse (#4568) üzenetére

Pharaoh
(fanatikus tag)

Hi!

19"-es méretben nem nagyon zavaró a 16:9-es képarány? Eddig nem volt ilyen monitorom, de látom, hogy szinte már csal ilyen van.

(#4570) gecsaoccse válasza Pharaoh (#4569) üzenetére

gecsaoccse
(újonc)

Hello!

Előtte 17" crt monitort használtam 1024x768-ban, a 18,5" lcd natív felbontása pedig 1360x768.
Szóval csak "szélesebb a látóterem", játékban kifejezetten tetszik.
16:9-es filmek végre kitöltik a képernyőt, a más képarányú mozifilmeknél persze alul felül a megszokott fekete sáv látható.
Nekem otthoni felhasználásra egyelőre megfelel ez a méret és képarány.
Persze ez egyénfüggő, kinek mi tetszik, meg mire van keret...:)

[ Szerkesztve ]

(#4571) Phoenix0523 válasza gecsaoccse (#4570) üzenetére

Phoenix0523
(kvázi-tag)

Hello,

Tegnap "meghalt" a monitorom(19" LCD), úgyhogy újat szeretnék venni.
LED monitort 1440x900felbontás(vagy több :) ), 19 vagy 20" max. kb.40-50e Ft
Amiket néztem: SAMSUNG EX1920W
és LG E2040s
Az LG-t választanám inkább, szerintetek jó-e? vagy valami más?
Előre is köszi.

Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)

(#4572) zaki1

zaki1
(lelkes újonc)

Hali lehet hogy nem jó helyre írok 17 colos1280×1024 benq monitorom van xp1280×1024 van , játékok menüjét 1280×1024 rakom ,néhány játéknál alul felül fekete csík ,olyan mint a szélesvásznú film ,ez normális?játékok re4 assassins creed condemned fear project o .

(#4573) misx válasza zaki1 (#4572) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos ezek a játékok (az AC és a FEAR2 tuti, mert ezekkel játszottam) csakis 16:9-es képarányban hajlandóak futni függetlenül a felbontástól. Nekem is volt alul-felül egy-egy centis csík, mert az én monitorom "csak" 16:10-es. Asszem még a Mirror's Edge volt ilyen.
Ez van, szokj hozzá, valamivel el kell adni a wide monitorokat. :)

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#4574) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Új topik nyílt a monitoroknak, a kérdéseket a továbbiakban ott tegyétek fel.

Milyen monitort? A-tól Z-ig, és a legkisebbtől a legnagyobbig.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.