Sziasztok. Az lenne a kérésem, hogy ajánljatok valami monitort nekem 30 ezer forint körül. Nem szeretném semmi különlegesre használni, csak internetezés esetleg kisebb játékok! Szélesvásznú lenne a legjobb. Nagyon szépen köszönöm előre a hozzáértő segítségeteket!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Krisztixd
(újonc)
Üdv.
Érdeklődnék, hogy Samsung 19 colos TFT Led háttérvilágítással mit ajánlotok? Elég a TN illetve a DSUB.
Köszi!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
(#4553) knorbert1992 válasza Krisztixd (#4551) üzenetére
- Privát
- 2010-06-30 20:51:38
Ezt ajánlom 
Fujitsu Siemens Amili 19" 16:9
remélem segíthettem
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
- Privát
- 2010-06-30 21:00:59

Freeman007
(újonc)
sziasztok
havernak elszállt a 8 éves crt monitora és engem kért meg hogy nézzek neki valami jót.
az a helyzet hogy nem nagyon értek a monitorokhoz és tőletek kérnék segitséget.
max 30ezerért akar venni, netezésre, játékra lenne használva.
http://www.aqua.hu/19-samsung-943nw-lcd-monitor-fekete-49056.html
ezt néztem ki, szerintetek ez jónak mondható?
esetleg akad valami más jobb monitor?
várom a javaslatokat, véleményeket.
előre is köszönöm
további szép napot
http://www.hackthat.net/df/ddos/105610/index.hack
(#4555) knorbert1992 válasza Freeman007 (#4554) üzenetére
- Privát
- 2010-06-30 22:17:23
Sztem ez tökéletes.
http://www.argep.hu/product_895700.html
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D

Adam444
(újonc)
Hali!
30 ezer ft-ig kéne egy monitor.
Tudnátok ajánlani egy jót?
(#4557) knorbert1992 válasza Adam444 (#4556) üzenetére
- Privát
- 2010-07-04 19:38:51
Üdv sztem ez jó neked Fujitso Siemens Fujitsu-Siemens Amilo L3190T

pk2
(lelkes újonc)
Hello!
Úgy fest a Benq TFT-m ismét megadta magát úgyhogy úgy döntöttem végleg lecserélem és itt meg is állt a tudomány, mert monitor fajta annyi, mint égen a csillag. Tudnátok -e nekem olyan TFT-t ajánlani amin van DVI, szép élénk és éles képet ad, valamint a 4:3-as megjelenítését is minimális torzítással oldja meg(Samsungnál láttam ilyet ha jól emlékszem), mindezt 19 colban és 30e körüli áron. Előre is köszönöm.

pk2
(lelkes újonc)
Felmerült egy újabb kérdés inkább egy LED monitor D-SUB-al, vagy egy natúr TN paneles DVI-vel?

kpal
(PH! kedvence)
A philips 190cw montornál most mi az igaz :SmartResponse 2 ms (szürkétől szürkéig)
vagy Válaszidő (tipikus) 5 ms ? Akkor ez tudja a 2ms-t ? 

pk2
(lelkes újonc)
Vettem egy Benq G920WL-t. Létezik ,hogy nem adnak hozzá DVI kábelt?

H@mu
(kvázi-tag)
Lehet csak véletlen volt nem?
http://parkopolisz.in/reg/d1066d0a12d8c9e1012a755a0aece685 Pontokért tárgyakat vihetsz haza!
(#4563) old_artist válasza pk2 (#4561) üzenetére
- Privát
- 2010-07-18 23:59:09

old_artist
(PH! addikt)
Üdv!
Igen, létezik - sőt biztos, mivel az összes BenQ monitorhoz nem adnak DVI vagy HDMI kábelt (csak D-sub és esetleg audió-t), ezért is olyan mérsékelt az áruk! 
Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

Fulmi
(senior tag)
Sziasztok!
Most keszulok venni a 17"-esem helyett, de nem tudom, hogy mennyire lenne erdemes inkabb 22-eset valasztani 19-es helyett. Van tapasztalata valakinek 19" es 22" monitorban? Filmezesre, TV-zesre hasznalnam, netezesre hasznalnam laptopra kotve.
Mely csatlakozo tipusok johetnek jol egy monitorban? Nekem eddig mindig csak D-Sub volt a monitorjaimban, ugyhogy nem nagyon vagyok tisztaban azzal, hogy a tobbit mire hasznalhatom.
Koszi a segitseget: Fulmi
[ Szerkesztve ]
(#4565) Athanáz9 válasza old_artist (#4563) üzenetére
- Privát
- 2010-07-24 17:52:14
Nem értem igazán, nem látom igazán, hogy "mérsékelt" volna az áruk. Most jövök az Extrem Digital-ból (hírük épp, h mérsékeltek ott az árak) és no lám:
BENQ E910 = 39.900 Ft.
''19, - fényerő 250, - Kontrasz: 2500
No lám, mérsékelt ár!
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.
A Prohardver Monitor/Hírek rovatban július 10-én adott hírt e gépek Mo-i forgalmazásáról. 150 eurós ár körül híresztelte, mondván július végén érkeznek. Nem is késtek, és e szerint ára sem irreális. A specialitása: 5:4-es arányú monitor. Íráshoz, szövegszerkesztéshez épp ez a jó. Állítólag csak a Benq gyárt őjabban ilyet.
Vélemény?
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.
(#4567) Athanáz9 válasza old_artist (#4563) üzenetére
- Privát
- 2010-07-24 18:08:11
Ahogy nézem: ehhez adnak. Tévedek?
(#4568) gecsaoccse válasza Athanáz9 (#4567) üzenetére
- Privát
- 2010-07-26 18:21:19

gecsaoccse
(újonc)
Ahogy nézem pl. az E.Digital oldalán, ehhez (e910) sincs más, mint vga kábel.
Én LG-t szerettem volna venni, de haverom főleg Benq monitorokat hozat a boltjába, így vettem egy G922HDL-t. Persze, hogy subpixel hibás volt, meg még másik kettő is, amiket haver később rendelt.
Általában a kék szín ragadt be, ebből mind a három monitoron volt egy hiba, egyiken volt még egy piros, a másikon még egy kék halványan, a harmadikon halványan 4 fehér pötty.
Főleg film és játék közben katasztrófa az élesen világító kék, amúgy böngészés közben nem lett volna zavaró. Na de 3-ból 3 ?! Persze a szabványba még simán beleférne mind a három díszpinty. Gondolom kifogtunk egy rossz szériát...
Kértem a boltost, hozzon egy LG1943TS-t, amit meg is tett, de azért még mellé rendelt egy Benq 910V-t is.Ezt megnéztük, ledes, nincs hibája, de nem győzött meg.
Teljesen vékony dizájn, (persze külső táppal) a csatlakozó viszont nem lefele mutat, hanem hátrafelé, úgyhogy a vga kábelt bedugva elég érdekes a monitor fara.
Az LG-t meg hazavittem, és tökéletes képe van, semmi hiba rajta, DVI kábel mellékelve, pofás kinézet, nekem tetszik.
Nagyobbat nem is akartam, mert nincs kraft a gépemben, egy esetleges konzol vásárláshoz meg elég a 720p.
Keresztfiamnak adtam egy Samsung 710V monitort, ez volt az első ( és utolsó ku.va drága ) LCD monitorom, majdnem 7 éve hibátlanul működik, semmi pixelhiba rajta.
Következő monitorom remélhetőleg már talán 23" és IPS lesz, de ez még odébb van.
(#4569) Pharaoh válasza gecsaoccse (#4568) üzenetére
- Privát
- 2010-07-26 21:55:30

Pharaoh
(fanatikus tag)
Hi!
19"-es méretben nem nagyon zavaró a 16:9-es képarány? Eddig nem volt ilyen monitorom, de látom, hogy szinte már csal ilyen van.
(#4570) gecsaoccse válasza Pharaoh (#4569) üzenetére
- Privát
- 2010-07-27 00:26:43

gecsaoccse
(újonc)
Hello!
Előtte 17" crt monitort használtam 1024x768-ban, a 18,5" lcd natív felbontása pedig 1360x768.
Szóval csak "szélesebb a látóterem", játékban kifejezetten tetszik.
16:9-es filmek végre kitöltik a képernyőt, a más képarányú mozifilmeknél persze alul felül a megszokott fekete sáv látható.
Nekem otthoni felhasználásra egyelőre megfelel ez a méret és képarány.
Persze ez egyénfüggő, kinek mi tetszik, meg mire van keret...
[ Szerkesztve ]
(#4571) Phoenix0523 válasza gecsaoccse (#4570) üzenetére
- Privát
- 2010-08-01 07:34:27

Phoenix0523
(kvázi-tag)
Hello,
Tegnap "meghalt" a monitorom(19" LCD), úgyhogy újat szeretnék venni.
LED monitort 1440x900felbontás(vagy több
), 19 vagy 20" max. kb.40-50e Ft
Amiket néztem: SAMSUNG EX1920W
és LG E2040s
Az LG-t választanám inkább, szerintetek jó-e? vagy valami más?
Előre is köszi.
Think twice then post, not post then think twice! I love everything which is about Android, Motorola and Blizzard! (but don't say anything bad...)

zaki1
(lelkes újonc)
Hali lehet hogy nem jó helyre írok 17 colos1280×1024 benq monitorom van xp1280×1024 van , játékok menüjét 1280×1024 rakom ,néhány játéknál alul felül fekete csík ,olyan mint a szélesvásznú film ,ez normális?játékok re4 assassins creed condemned fear project o .
Sajnos ezek a játékok (az AC és a FEAR2 tuti, mert ezekkel játszottam) csakis 16:9-es képarányban hajlandóak futni függetlenül a felbontástól. Nekem is volt alul-felül egy-egy centis csík, mert az én monitorom "csak" 16:10-es. Asszem még a Mirror's Edge volt ilyen.
Ez van, szokj hozzá, valamivel el kell adni a wide monitorokat. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Új topik nyílt a monitoroknak, a kérdéseket a továbbiakban ott tegyétek fel.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, és a legkisebbtől a legnagyobbig.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***