szasztok. egy fontos kérdésem volna. olcsón szeretnék 19" vagy 20"-as monitort venni, 32.000Ft-ig bezárólag...ki is néztem magamnak nyolc darabot....mindegyik szimpatikus...de csak egy-nek van közölük DVI csatlakozója...pontosabban DVI/D-sub....
Olvastam, hogy olyan monitort érdemes venni, ami DVI-s (videókártyám is az, 2 DVI kimenettel), mivel szebb a minősége....
Ez a probléma orvosolható átalakítóval? tehát DVI kiementes a videókártyám, D-sub csatlakozós a monitorom....és átalakítóval összekötöm? tudom hogy meglehet oldani...csak azért kérdem, hogy ha átalakítót ahsználok, akkor az azt jelenti hogy a minősége DVI-szerű lesz? vagy az átalakító nem hozza a DVI-s minőséget?
Valóban megéri inkább a DVI-t?
Annyit még elárulok...hogy utálom a DVI kábelt, a régi monitorom is olyan....és baromi vastag a vezeték...mindig attól féltem, hogy a videókártya kimenetét letöri a súlya miatt...mert tényleg lehúzza....ezzel szemben úgy tudom hogy a DVI kábel tök vékony és könnyű...
Szóval igazából amiért nem egyértelmű, hogy DVI vagy D-sub (annak ellenére hogy az előbbi javasolt)...mert a 8 kinézett monitor között csak egy Asus támogatja...19" colos Wide...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3