Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz Statikus #14365 üzenetére

    Pl. amit irtam, hogy 5GHz-en csak egyetlen 160MHz csatorna hasznalhato a QCA-s wifivel, a 114-es. Az 5 GHz tartomany fel van osztva ket reszre, 5500-tol felfele a QCA van, 5340-tol lefele pedig az IPQ integralt 5 gigaja, az csak 2 chaint tud, igy max 80MHz-es(866MBit/s) a wifi savszel.

    Ha jo wifit akarsz, akkor ROS 7 kell( wifiwave2 csomaggal), ami AP uzemmodban nem gond, de routernek mar necces lehet, mert meg nincsen stabil kiadasa ennek az OS verzionak, igy vannak benne bugok jocskan.

    A jo hir, hogy mindegyik ROS verzioval be lehet ugy allitani a wifit, hogy a DFS/CAC ne szivasson. A rossz hir, hogy ha ezt nem allitod be, akkor jo esellyel fel sem fog jonni a wifi 160MHz-en az utkozesek miatt.

    Procibol nyomattam vele round robin bondingot, ugy 4 magon 2Gbitet tudott feldolgozni a bandwith teszttel, de az foleg forwarding es packet generator, filterelni lehet nem tudna ennyit, igaz nem tudom mennyire prociigenyes a bandwith test progijuk, szerintem nem elenyeszo. Bar ugye a filtereles LAN-on ugysem egy megterhelo dolog, inkabb az uplinken van szerepe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák