Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz FEDman #4102 üzenetére

    norddal értek egyet: őszintén szólva semmi extra, simán egy új szenzor és kész. ráadásul még a nagylátós fotók alapján is túl kicsi, és ezt a kört már megjártam az e-pl3-mal. az a grip irtó ocsmányul néz ki (cserébe lehet, hogy kényelmes). sőt, az egész úgy néz ki, mintha picit összenyomták volna a gf1-et, aztán ráragasztottak volna egy minimálgripet. még a 14-42 X is marha nagynak tűnik rajta, pedig tudjuk, hogy az kb. a 20-as pancake mérete.

    szóval ez, ma, marha kevés. úgy meg pláne, hogy a gf2 óta sír mindenki, hogy mit kér, konkrétan. még fan-rajzokat is gyártottak, gondolkodniuk sem kellett volna. nincs evf. ziccer lett volna x100/l1 típusú formát csinálni, de nem. adja magát a multi-aspect szenzor, és senki sem vesz gh2 helyett ilyet (de ha azonos áron vannak, ez is megoldva), de nem, azt sem.

    nem tudom, hogy ennyire hülye a pana-oly páros, vagy ennyire tudatosan adagolják a "fejlesztéseket". bármelyik is, remélem, hogy egy irtó nagy pofon képében jelentkezik náluk a samsung az nx20-szal (sajnos vannak fenntartásaim, ha az nx200-ból indulok ki, ők sem normálisak).

    hú, de pipa vagyok.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák