Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz aginor #100687 üzenetére

    Persze, hogy tudom. Az összehasonlítás félig vicc, hiszen almát hasonlítunk körtével, melyik a jobb a platós IFA, vagy a Lamborghini Diablo? A Lambo? Na, akkor itt van tíz mázsa sitt, vidd már el a suvadásba, de mivel full illegális a lerakás, a régi bánya úton menj, ne aggódj, ahol nincs fél méteres kátyú, ott arasznyira áll ki az éles terméskő. Na. Ugye, hogy jobb az IFA? :-)

    A fenti obik is durván különböznek, hiszen ahogy egy f4 nincs egy fényerő kategóriában az f1.7 -el, úgy a 15 deka súlyú sincs egy kényelmi kategóriában a hetven dekással. És akkor még meg sem említettem az összes Olympus objektív köztudott szériahibáját: Rossz fele tekerednek... :-)

    Mindenki azt veszi, ami számára jó. A 8-25 természetfotózásra valóban az egyik legjobb választás. Még nem túl nehéz, és azért az f1.7 -es obikon sincs odaragasztva a gyűrű, az ember több képet készít f3-5 között, mint alatta, lévén gyakran kell, hogy végig éles legyen a kép.

    [ Szerkesztve ]

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák