Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz lugosi #100212 üzenetére

    Ugyanez van nálam. Felszerelésem, E-M5 II, 17/1.8, 25/1.8, 9-18 és a 60-as macro. Csakhogy az objektívjeimet újonnan véve is ilyen 40%-os akciókban vettem még amikor nem is volt áremelés. (9-18-at pl. 100.000 FT-ért az MM-ben :Y ) Egy ilyen szettet meg nem szórakoznék el, mert a mai árakon alig jönne ezekből ki valami. Szóval előrendelem az OM-1-t, ez lett a döntés. Ahhoz beszerzek egy 12-100 és az csak akkor kerül majd le, amikor valami speciálisabb dolgot fotóznék. Valószínűleg e mellé jövőre még érkezne egy telezoom és igazából kész is a szettem, időm és tudásom nincs akkora, hogy mindegyik objektívből kihozzam a maxot, innentől meg inkább csak az árat tudom megfogni, hogy mennyibe kerülne egy váltás és mennyi maradni.

    Később pedig e mellé csakis középformátumot vennék, pont Fujit, mert 4:3 arányú a szenzor, én ezt szeretem, sok az állókép amit lövök, nekem ez bejött. Tehát az jönne tájképekhez, de ez is megmaradhatna, mert az OM-1 sebességét a KF jó eséllyel még 5 év múlva se éri el. Tökre mehet a két rendszer egymás mellett, mert óriási a különbség a felhasználási területeket nézve.

    Aztán ezek csak tervek, "álmok", amiből az OM-1 szinte biztosan meg fog valósulni, a többi meg majd kiderül. :) Az is lehet, hogy az Iphone 20 lenyom majd minden fényképezőt... :D

Új hozzászólás Aktív témák