Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok!

    Már megvan a választásom (egy Seasonic X650) így inkább offba is teszem, mert nem pont a "Melyik tápegységet vegyem?" kérdéskörbe illik a kérdésem.

    Az a helyzet, hogy ment itthon a mikrosütő és égett a villany a konyhában és a nappaliban, amikor azt vettem észre, hogy egy tized másodpercre kihagyott minden, tehát a mikró is megállt egy pillanatra és az égők is villantak egyet.
    Ez mitől lehet? Nem teszi tönkre a gépeket? Gondolkodtam szünetmentes tápon, de a választott tápom elég jó minőségű, és arra gondoltam hátha van benne ez ellen valami védelem?

    Bocs, lehet hogy hülye kérdés, de nem szeretném, ha összerakom a gépet és 2 hónap múlva tönkremegy. Nem is tudom hogy akkor mit tudnék csinálni.

    Köszönöm :R

    szerk. Jut eszembe, mostanában volt hogy 2 helységben egyszerre éget ki a hagyományos (nem Etakarékos) égő, és villámos vihar után szállt már el DVD lejátszó.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák