Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyabá

    senior tag

    Na milyen gyöngyszemet találtam: :D

    --
    Ujjlenyomat olvasóval, mely csupán érintésre 0,1 mp. alatt nyitja a készüléket! 360 fokban tud olvasni, minden irányból! A telefon védelme a világ összes és legerősebb biztonsági szabványainak megfelel.Telefon zárolása, nyitása. Telefon működés szabályozás. Programok vezérlése, nyitása, zárása.

    - Abszolút felső, prémium kategória! Prémium minőséggel! Luxus és teljes felszereltség egy helyen!
    Ez a Skyflex-SX 620 márkájú telefon! Most ajándék szilikon tokkal!

    - 7mm vastag!
    - Különböző fénnyel, effektusokkal jelzi, hogy sms, hívás vagy email érkezett.

    - Polifonikus ICS hangzás, virtuális sztereó térhangzás növeléssel! Dolby Atmos wi-fi rendszerrel!

    - Paraméterei simán verik ahasonló androidos telefonok legújabbjait is!

    - 10 Magos! Az MTK 64 bites Helio X20 Deca Core processzor, gyakorisága eléri 2.1GHz. Snapdragon 810-es villámgyors processzor!. Alacsonyabb energiafelhasználás, mint a többi MTK processzor, mert így adja a legjobb felhasználói élményt a felhasználók számára.

    - Elképesztő 3 gigabájt RAM és 16 gigabájt DDR3+ ROM memória! - Mali T 880-S extra, 3dimenziós grafikai és játék gyorsító panel! A Mali-T880-al a legerősebb GPU elérhető, minden Mediatek Soc elavult, és Gflops üti a 23.8mhz magonként, így adja a jelenlegi világ egyik leggyorsabb grafikus teljesítményét.
    - Korlátlan program futhat egyszerre!

    - Elől 8 megapixel, hátul 16 megapixeles Sony IMX 214/f./2.0 tolató kamera rendszer. De ez nem minden! Ezek a kamerák lehetővé teszik, hogy befog minden emléket bámulatos részletességgel a gyorsabb élességállítás sebességgel és adja a legjobb színvisszaadást, vele a nagy f / 2,0 rekeszértékkel megcsinálhatja lenyűgöző fotóit még gyenge fényviszonyok között is, és ez lehetővé teszi, hogy a felvételek mélységélessége vetekszik a Bokeh a DSLR technológiával. Automata távolság fókusz! Full HD kamera felvételek! Nagy sebességű autóból is folyamatos éles, rángatás mentes, folyamatos felvétel. Mikro és makró felvételi lehetőség! Lassított kamera felvételi lehetőségek! Automata fényérzékelés! Automata nagyiteljesítményű Dupla IOS vakú! Számtalan effekt! Panoráma felvétel! Sorozat felvétel!

    - 2 SIM kártyás! Kártyafüggetlen! Javított 4G LTE képes! Gyorsabb mint a mint az Imaginatic! 170MB/s dupla sávú internet és adatforgalom is lehetséges!

    - 5.5-es, 1920szor 1080-as felbontású Super Retina, IPS kijelző! 450 PPI fényerősség! Tüköréles kép! 85 %-os NTSC színtelítettség! 180fokos torzítás mentes betekintésű szög!
    Gorilla III. mintájú karc és ütésálló üveg! 2 réteggel!! Fúró és kalapács álló gyémánt kemény, 9H szabványú, Tempereted üvegekkel. Semmivel nem lehet megkarcolni!
    1 méterről leejti a telefont? Nincs probléma! Kulcsok mellé teszi a zsebében? Nincs Probléma! Ráejt 1 méterről egy kalapácsot? Max. megreped a képernyő. Mit csinál ilyenkor? Levesz egy réteg üveget az ujjaival és sértetlenül használja tovább a telefont.
    Ujjlenyomat érzéketlen úgynevezett Anti-Drop technológiával!
    - Gyönyörű, megmunkált fém ház! Szuper erős,Magnalium és metál fémkeret!!! Nem hajlik a zsebben.

    - Szuper érzékeny GPS! Villámgyorsan műholdra állás! Nem kell INTERNET! Ingyenes használat! A-GPS! Kamionosoknak külön kamionos térképek! EPO és technológia! Nem csak a műholdak alapján pozíciónál, hanem a mobil állomások alapján is és Ingyen. Így magas épületek közt, erősen borús időben sem veszti el a helyzetet.
    - Sygic navigációs rendszer. Akár teljes világtérképekkel!

    - 2016 júniusában kiadott modell. Teljesen magyar, új kiadású Android 6.0-ás rendszer!
    Szupergyors töltési rendszer! 10 perc töltés= 40% 30 p töltés = 60% 60 perc= 100%
    - 3000 milliamper/órás 2. generációs, Lithyum akkumulátor! Napokig tartó folyamatos használat!
    Automatikus akkumulátor védelmi rendszer!

    A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

Új hozzászólás Aktív témák