Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Megoldás eccerű . Ha vége bulájnak nyomj be vmi fini hambit hazafelément ( vagy egyéb kaját ami kitölti bendőd de nem fullra ) otthon meg vágj be 1 fejfájcsillát . Nekem ez mindíg bejött.
-
pabadam
aktív tag
Buli elott lehet kefirt is pakolni a hutobe. Ajanlhatom meg a szardinia halkonzervet masnapra.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ezzel nem lehet szerintem mit csinálni..:)
holnap már jobb lesz. -
Pá
addikt
Én buli előtt mindig betároazok egy adag gyümölcsjoghurtot a hűtőbe, aztán másnap reggel befalom(+általában 1,5 liter ásványvíz...:) )aztán meg délutánra/estére megéhezem annyira, hogy akármit megeggyek.
Fejfájással meg nem lehet mit csinálni, ha tudsz, akkor aludj, ha nem akkor egy jó erős kávé.
Ja, valaki írta a hidegzuhany is csodákat tehet, főleg így nyáron. -
Bencom
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #10 üzenetére
Látod, én semmivel nem tudom elrontani a gyomromat(van elég baja:( ), rendszeresen megcsinálom, hogy eszek valami habos, csokis tejes tortát, rá savanyuuborkát, és semmi bajom nem lesz tőle, és még finom is együtt!!!
-
-=V3rthil=-
őstag
Rossz bort. Kovászos uborka:C!
-
Bencom
senior tag
Mit ittál?
Attol is függ.... -
joe69
senior tag
alvas, ha nincs ra idod, akkor 1 panadol extra:D
-
nbk
aktív tag
Mi a francot lehet csinálni, ha pocsék bortol fáj a fejem mint állat?
kezdek megőrűlni...
Azt tudom, hogy cukrosat kell enni, mivel másnaposan alacsony az ember cukorszintje mert az alkohol erjeszti a cukrot, de ez nem segit...
gyógyszert nem szeretem...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest