Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stitch
őstag
válasz
Mercutio_ #441 üzenetére
Szemmel történő élesítéssel szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket az objektívről, esetleg végtelenen.
A jobbfajta manuális fixek, élességben, kontrasztban és főleg felépítésben simán felveszik a versenyt a mai, olcsóbb zoom objektívekkel, sőt. Az árról nem is beszélve. Tipikusan az ellenfényt bírják kevésbé, de ez szerencsére könnyen elkerülhető.
Igen, jól gondolod. A használata persze kicsit körülményesebb, de aki nem makrózik túl sokat, annak jó megoldás lehet. Ilyen vagyok én is, ezt a két képet is szinte csak a próba kedvéért készítettem: [link], [link]. Olympus Zuiko 50mm/1,8 + 25mm közgyűrű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Starlink
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Sony a58 double lens kit teljes csomag
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest