Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Reggie0 #11010 üzenetére

    Ha a kernel build config-ra gondolsz, azt tudom, hogy nem mindig jó az alapbeállítás (sőt, akár pár patch is kellhet egy-egy disztróhoz, ezért sem erőltettem még a forgatást, míg nem szükséges -> bár azóta is várom tőled azt a konfig kapcsolót, ha egyszer majd ráérsz :DDD), de ezeket nem magamnak forgattam, hanem az Ubuntu PPA-ból töltöttem le és dpkg-val telepítettem a három .deb filet.

    De mikor a bányászgép megáll a bootnál (bedöglött az erre a célra iderángatott analóg CRT, azon kívül csak TV-k és laptopok vannak), akkor ha átrakom a HDD-t a Llano-s laptopomba (ami nagyon hasonló CPU architectúra és chipset, mint a bányászgép), akkor azon gond nélkül bootol (ahogy az Intel SB gépen is).

    Felőlem akár az is lehet, hogy csak a hálókártya driver nem töltődik be, és azért nem érem el ssh-n vagy pörögnek fel ilyenkor a kártyák. Arra még nem vettem rá magam, hogy megtanuljam hogy kell Ubuntu alatt átnézni a naplófileokat, és ha kell bekapcsolni (egy részletesebb) boot naplózást.

    Amúgy is át akarok állni Xubuntu-ról Debian-ra, csak abból is rögtön jessie-re, amivel még küzködöm kicsit (az AMD-s laptopon), hogy minden úgy működjön, ahogy szeretném.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák