Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Traxx #6835 üzenetére

    Szia!

    Én tudom neked ajánlani az ubuntu-t, jelenleg a 8.10-es a legújabb belőle, de az csakpár hete jelent meg és ezért lehetnek benne hibák, én ezért neked a 8.04-es verziót ajánlom. Letöltöd kiírod egy cd-re és kitudod próbálni anélkül, hogy feltelepítenéd, ezzel feltudod mérni, hogy mire képes a gépeden (persze egy kicsit lassú lesza cd miatt, de pl a hardware kompatibilitást tesztelni tudod).
    Ha már particionáltál valaha akkor simán menni fog a telepítés is. Az ntfs elég jól támogatott már, néhány éve még gond volt de ma már nem.
    Ha nagy játékos vagy akkor maradj a windows-nál, lehet wine-vel próbálkozni de azt játéka válogatja, valami fut vele valami nem, valaminek nagyobb a gépigénye linuxon, valaminek nem.
    Honlap szerkesztésre a legjobb egy sima szövegszerkesztő, persze vannak GUI-s megoldások is :))

    Pár link:Letöltés
    Leírások

    De ha kedved van disztribúciókat próbálgatnod akkor érdemes megnézni még a Zenwalk-ot, a Linux Mint-et, openSuse-t vagy Fedora-t. A választás szabadsága a tied :)

    A rendszeredet nézve nem kéne komoly problémának fellépnie, de lehet hogy valami nem fog menni, ki kell próbálni. Rendszer belövésen mit értesz?

    [ Szerkesztve ]

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák