Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Hali!

    Atomkezdő linuxosként (értsd: még csak szemezek vele :B ) mennyire lehet egyszerű felrakni és belőni a rendszert? Vonz egy kicsit a nyílt forráskód és az újdonság, merem remélni, hogy nem csalódnék nagyot a rendszerben. Nagyon láma win terén nem vagyok, és a topicot is jó ideje nyomon követem, ha ez számít...A konfigom az adataimnál van, ezek alapján mi az, amivel szerintetek a legtöbbet lehet molyolni? :) Ahogy olvastam, az ntfs-sel szenvedtetek páran...

    A gépet általános dolgokra használom csak, emellett ismerkedem a CAD-del, és a honlapszerkesztésbe is szeretnék belevágni. Erre a MEDUSA 4-et találtam, honlapra meg passz, de sejtem, hogy van kismillió :B Játék nem nagyom megy, az eddigi olvasatok alapján az megoldható lenne Wine segítségével (apropó, így mennyivel lenne nagyobb egy játék rendszerigénye, ha nagyobb lenne egyáltalán?)

    Bocsi a sok kérdésért :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák