Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz Lathronos #26968 üzenetére

    + (#26967) ubyegon2:
    ( + (#26929) Tonyk: )

    Nem azért mondom, de ponthogy ti képzelődtök. Olyat képzeltek a beírásaim mögé, ami nincs is ott.
    Úgy fogalmaztok, mintha nem lenne természetes, h mielőtt valaki életében először elkezd használni valamit, előtte megérdeklődi a hibalehetőségeit is, h mire kell ügyelnie...

    A hdd meg még mindig rejtély, miért ment tönkre és az is ,h amint áttettem a Celeronba, rögtön azon is meghalt a hdd. Sose volt hdd gondom korábban évekig, 10-15 éves hdd-m vannak pedig... Most meg... Fene tudja, mitől, de ti sem tudtatok biztos választ erre.

    Ez a hozzáállásotok viszont részetekről már kötöszködés. Csak mert valaki kérdez, még nem ok visszaélnetek evvel. Jó szándékkal vagyok , elvárom mástól is.

    Persze lehet duzzognotok, meg akár további segítségnyújtást megvonni (ami infantilis döntés lenne, csupán ilyen miatt). Van, ahol túlnyomórészt én segítek, és nem mások nekem. Ha XY segít valakinek, nem ok, hogy lekezeljék azt a személyt, akinek segítenek...

    Ha valaki megalapozott kiritkát mond, mint én Uby-nak, az se ok, hogy alaptalan módon, öncélú visszavágásból kötöszködjenek velem - ezt gyerekes dolognak tartom. A kritikai önvédelem viszont jogos és szükséges. Nem fogom hagyni, hogy Uby önellentmondások sorának adjon hangot. És nem is hagytam eddig sem. Nem sértődötségből, hanem mert így logikus. Haragudni meg továbbra sem haragszom senkire.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák