Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
válasz
csimav #41107 üzenetére
Még anno, pár képet készítettem kis kompakt digi géppel a mára már öregecskedő sima ccfl, noled, S-IPS paneles philips tyilivíziómról. Azóta özönlenek különféle ledes csodák, alkalmam is lett volna ilyesmikre cserélni, de nem tettem. Megítélésem szerint, valójában nincs "annyival" jobb képük a ledeseknek, sőt, nekem speciál, mindig jobban bejön ez a régi ccfl, mert valahogy részletgazdagabbnak tűnik. Ez a típus a mára már vicc kategóriába sorolható, 33000:1 dinamikus kontraszttal rendelkezik, de ennek ellenére, feketéje szerintem rendben van, háttérvilágítás is teljesen homogén, megállja a helyét még a csilió:1-hez vakító típusokkal szemben is. Monitornak is kiváló, kikapcsolt ficsörök után, nem érzek semmi inputlagot. Philips, Samsung, LG mindegy, nézd meg, és a szemednek higgy, ne a sok önigazolást kereső és olykor kedvesen ellentmondó fórumtársaknak.
Azért pár kép, a "méltánytalan" Philips-ről, csak viszonyítási alapnak:
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
KÉP5
KÉP6
KÉP7
(látottak azért meggyőzőbbek mozgásban meg eredetiben, mint pl. egy TN-es monitoron viszont nézve)
Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest