Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Lauda #3561 üzenetére

    De hat ezt igy ennyibol hogy gondolod, hogy meg lehetne mondani? Meg akkor sem, ha felteszem azt a most ki nem mondott feltetelt, hogy lakascelu es annuitasos torlesztesu hitelrol beszelsz.
    Masreszt meg ha bizonytalan vagy, hogy mit fogsz tudni fizetni (bar en ugy godnolom, a mai helyzetben az osszegtol sokkal kevesbe fugg, mint az egyeb korulmenyektol pl. munkahely elvesztese, vagy anyuka tappenz-gyas-gyed-gyes-tappenz-maximalt gyas/gyed-gyes idoszaka...), akkor ne 10 hanem 20 evre vedd fel, es a kulonbozetet nemkotelezo modon gyujtsd (na erre tokeletes barmelyik LTP a jo es garantalt netto hozam miatt, plane a 3.9+1 kivaltasi lehetoseget is nezve), kesobbi elotorlesztesre.

    Szerk. ja igen, lehet talan valahol 10 eves kamatperiodust talalni, akkor a 10 eves hitelen pont nem fog valtozni. De inkabb max. 5 ami megszokottabb. Viszont minel hosszabb, annal tobb benne a bizonytalansag, magyarul annal magasabb kamat lesz, mint ami a tenyleges 10 evre vonatkozo kamatvarakozasok. Aztan persze lehet ezzel jol jarni, ha meg rossz lenne nagyon, kivaltani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák