Hirdetés

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • golfvariant

    aktív tag

    válasz emvy #27027 üzenetére

    Hát jó, de egy pernél sosem biztosított a per eredménye, és az ügyvédi díjakat közben ki kell fizetni az ügyvédnek, és a nyertesnek kifizeti a vesztes. Szóval ha szerencséd vam visszakapod, de már a perig eljutás is komoly összegekbe kerül.

    Nem szeretem amikor ilyen könnyen bedobják a beszélgetesbe a pert, mert rendkívül sok pénzt dobsz be a "az igazságszolgáltatás játékgépbe" es ha szerencséd van visszakapod, de van amikor kiderül hogy van hátszél a masik mögött :) Másrészt azt a rengeteg idegességet, időt senki nem tudja megtéríteni.

    Arra próbáltam az elejétől célozni, hogy el kell hajtani a kedves a...kájába azt az ingatlanost aki ilyen, főleg saját, nem ügyvéd által hitelesített szándéknyklatkozattal próbálkozik... Ha pedig ügyvédi a szándéknyilatkozat, akkor már lehetne normál adásvételi is... Lesz más aki megveszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák