- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
havri1
félisten
Szeretnék adni egy nagy pirospontot Alfa156-nak, nagyon szép W520-ast hozott nekem!
-
adika4444
addikt
Üdv mindenkinek!
Nagy nagy szép kerek piros pontot kérnék:
[alfa156]
-nak a korrekt üzletért, és a tökéletes
[HP Elitebook2570P]
-ért!
Ajánlom mindenkinek bátran üzleteljetek vele! -
yanna
addikt
alfa156 fórumtársunknak szeretnék kérni egy giga 3D-s piros pontot (gömb?
a tőle szokásos korrekt áruért (laptop), hozzáállásért!
-
letix
senior tag
alfa156 kollégának szeretnék kérni egy nagy pirosat a megszokott remek minőségű laptopért és a kiszolgálásért egyaránt.
udv
letix -
kangool
tag
Az újbóli sikeres, korrekt üzletért piros pontot adok alfa156-nak. Szép állapotú T61-est vettem tőle.
-
skroy
senior tag
Egy pirosat kérnék alfa156-nak ezért a bizniszért. Minden a megbeszéltek szerint, rendben, gyorsan zajlott.
-
viktor994
csendes tag
Piros pont jár a gyors és sikeres üzletért alfa156 kollégának. Egy HP 6530p típusú laptopot vettem tőle.
-
s-men
tag
Szeretnék hatalmas piros pontot kérni alfa156 kollegának!!!
Gyors és pontos latop üzletért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Remek árak és megbízható eladó!!! -
rollerphreak
csendes tag
Szokásos nagy piros pontot egy Dell E6400-as notiért alfa156 fórumtársnak.
Köszönet a korrekt minőségért és a szupergyors szállításért -
Francia91
veterán
Kérek egy pirosat alfa156 kollégának a ThinkPad T500-asért! Patika állapot 1 év garival, remek áron!
Köszönöm! -
fireproof
őstag
Piros pont jár alfa156 kollégának ezért az üzletért! nagyon korrekt és megbízható. Bátran ajánlom mindenkinek!
-
ody42
senior tag
Kérnék egy piros pontot alfa156
fórumtársnak a gyors és megbízható üzletért.
-
bag53
tag
Kérnék egy nagy piros pontot
alfa156
fórumtársnak a gyors és megbízható üzletért.
-
PainKiller13
őstag
Alfa156 kollégának szeretnék Pirospontot kérni a Lenovo T400-as üzletért.
-
doktor úr
aktív tag
alfa156-nak kérnék piros pontot, egy ilyet vettem tőle! Korrekten és gyorsan intézte az üzletet, nem először és biztosan nem is utoljára.
-
Szeretnék kérni egy piros pontot alfa156 fórumtársnak, amiért egy a kiváló állapotban lévő Elitebook 8440p laptopot sikerült Tőle beszereznem.
-
palkai
újonc
Szeretnék egy piros pontot kérni alfa156 fórumtársnak egy Remek Lenovo thinkpad L430-at
vásároltam tőle, maximálisan meg vagyok elégedve vele!
Köszönet érte!
Üdv: Palkai -
Tizedes1
aktív tag
Sok-sok piros pontot kérnék :
[lezért a masináért]
Ezért is
és ezért is
egy másik Dell 2120-ért is, amit szintén tőle vettem, azaz Alfa156-tól.Valamint a kiegészítőkért is: [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Tessék hozzá menni, ha laptopot szeretnél venni, nem valami hulladék ócskavasat kutyát vagy macskát dobálni... ( imádom őket, csak a "szokták mondani" hozta ki belőlem )
...és köszönöm, hogy rugalmas és segítőkész voltál és vagy!
-
egy hatalmas piros pont jár alfa156 -nak ezért az üzletért, nagyszerű kis gépet kaptam a pénzemért!
-
malwy
senior tag
Kérnék egy piros pontot alfa156 részére.
Egy remek x220-as Thinkpadet vettem tőle, illetve egy 120GB-os Kingston ssd-t. -
Sipi
addikt
Pirospont alfa156-nak, egy "szokásos" Thinkpad-üzletért.
Azonnal reagált, és sokat segített, plusz ketyerékben is otthon volt, ami laptophoz köthető. Mindent megmutatott, és még arra is rábeszélt, hogy ne adjam el neki a régi T42-esemet, ha már annyira a szívemhez nőtt.
Sipi
-
vandeminek
tag
Pirospontot szeretnék kérni alfa156-nak ezért az üzletért!
Köszönöm
-
Dongo23
csendes tag
piros pontot szeretnék kérni alfa156-nak ezért a Lenovo T420 üzletért
-
Dhampir
félisten
Szeretnék piros pontot kérni alfa156 kiváló, nagyon megbízható eladónak egy príma HP Compaq 8510p beszerzéséért.
-
Dhampir
félisten
Szeretnék piros pontot kérni alfa156 eladónak a szép HP Workstation 8710W laptopért.
-
Viktor X
tag
Piros pont alfa156 kollégának a T430-ért.
-
Gondwana
addikt
Kérnék szépen alfa156-nak piros pontot egy ilyen makináért.
(külön kösz a türelmét, mert a logisztika szervezését jól elhúztam) -
xylevi
tag
Ezert szeretnek kerni egy pirosat alfa156-nak. Minden rendben ment, nagyon korrekt elado.
-
obalze
tag
Maximális köszönet és piros pont alfa156-nak a korrekt kiszolgálásért, a beszámításért és a nála vásárolt eszközért.
Kiemelten ajánlom mindenkinek. -
numan
csendes tag
Ismét piros pontot kérnék Alfa156 -nak. Egy Lenovo T400 Thinkpad -et vásároltam tőle.
Természetesen minden rendben zajlott. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! -
rollerphreak
csendes tag
Piros pont jár alfa156fórumtársnak eg pöpec HP8530p notiért!
Korrekt és segítőkész partner! -
rfout
csendes tag
Egy nagy piros pont [alfa156] tagnak a korrekt és pontos üzletért.
Az üzlet tárgya:[lHp8440p]
-
buherka
addikt
Piros pötty...
Kollégának.
Egy k***jó Dell Dell Precision M4700-at vettem tőle.
Hasít mint az isten nyila.
-
zolee145
tag
Piros pont alfa156-nak a Lenovo T400-ért. Akkor és az érkezett amit megbeszéltünk.
-
nb18
tag
válasz
LaptopSystem #9208 üzenetére
-
Yoyoyo
tag
Szeretnék kérni alfa156 részére egy piros pontot az adás-vételért. Nagyon korrekt, megbízható, és gyors eladó! Ajánlom!
-
Teejay83
tag
Ismét egy hatalmas piros pontot adnék alfa156 kollegának, a gyors és korrekt üzletért.(5db HDD-t,memóriát és egy IBM R50e masinát vettem tőle)
-
ThaBoss
senior tag
alfa156 fórumtársnak kérek egy pirosat a notebookért! Minden rendben volt!
-
Teejay83
tag
Egy nagy piros pontot adnék alfa156 kollégának a korrekt üzletért, lebonyolításért,máskor is szívesen fordulok hozzá ha valami kell
-
tberci
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Újból egy piros pont alfa156kollégának mert mindent megtesz a vevőért,és kiváló árút [Fujitsu Lifebook T5010 tablet] adott el. Midenkinek ajánlom bizalommal. -
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Na jolvan Alfa156 sok a piros nagyon
HP Pavilion G6-2240SH laptop ezt vettem tőle korrekt gyors pontos. Pirosat neki !
-
zeusx
csendes tag
alfa156 kérnék egy hatalmas pirosat ezért [link] lefoglalóztam a laptopot és egy héttel később tudtam tőle megvenni és még így is korrekt volt. csak ajánlani tudom mindenkinek
-
kidpepi
tag
alfa156-nak szeretnék kérni egy piros pontot, egy HP 6910p-t vettem tőle, ez már a harmadik üzletünk, csak ajánlani tudom.
-
I_Am
veterán
alfa156 kollégát hatalmas piros pont illeti!
Az üzlet tárgya egy HP Elitebook 2530p subnoti.Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki valóban tip-top notit szeretne garanciával és jó akksival, felszereltséggel és nagyon barátságos kiszolgálással.
-
_MG_
csendes tag
Kérnék ezért az üzletért egy pirosat alfa156 kollégának ! Korrekt eladó ! +++++
-
Haramia99
újonc
Alfa156-nak piros pont ezért! Teljesen rendben zajlott minden. Korrekt eladó. Köszönöm neki.
-
troly
tag
Egy nagy pirospont alfa156 kollégának ezért.
Gyorsan és korrekten tudtuk megkötni az üzletet. -
don dante
aktív tag
válasz
LaptopSystem #2485 üzenetére
Hy!
Kérnék egy nagy pirosat alfa156 PH-társ részére egy Dell 5050-es típusú notit vett tőlem... Nagyon korrekt, rugalmas üzletfél... Csak ajánlani tudom mindenkinek...
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest