Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dunkel

    őstag

    válasz HEAHEA #95705 üzenetére

    Megméred ezeket a méreteket? Kíváncsiságból megnézem mit mutat az enyémen.
    1. középtengely közepe - nyereg teteje
    2. nyereg hegye - kormány közepe
    3. talaj - kormány teteje

    Az 55-ös grade-n hosszabb a fejcső így a stack/reach arány is nagyobb (kényelmesebb papíron). Ha hosszúnak érzed azon a kormány emelése nem nagyon tud segíteni. A nyereg pozíció ugye fix, csak a kormánnyal lehet játszani. Az 55-ösön tudtommal 110-es kormányszár van (53-ason 100), ahelyett rakhatnál 90-est vagy akár 70-est és lehet megoldódna a problémád.

    A kényelmetlenség másik oka lehet a hibás méretezés mellett a nyereg, a képen egy vízszintes (gyári?) nyereg látható? Az hajlékonyabb alkatoknak jó. Merevebb, kötöttebb alkatoknak mint pl. én is az nem való, nekünk íves nyereg kell ami a medence előre rotálását kompenzálni tudja, hogy hátrafelé emelkedik. Nekem még a trekkingen fájt a kezem pedig ugyanúgy mint Te legfentebb tettem a kormányt amennyire engedte. Aztán kiderült az volt a gond, hogy a nem nekem való nyereg miatt nem jól ültem rajta, hanem sokat tartottam kézből. A Fizik spine concept szerintem szemléletes. [link]

    De ha mégis eladod mi váltaná? A grade szerintem nagyon kényelemre hangolt masina, ennél komfortosabb hajlított kormányos mi lenne?

    (#95709) llaszlo
    Léci ilyenekkel ne gyertek szembe a városban, közúton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák