Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz rétisün #75709 üzenetére

    + Hasaggymeg: nekem az éttermezés az, hogy elmegy vele 1,5-2 óra. (Megállsz, bemész, kérsz piát, kihozza, kérsz kaját, kihozza, 40 p, megeszed, fizetsz, kijössz, mész tovább.)
    Illetve én nem 15 órával számolom az egynapos kört. :D (Jó, nyilván lányokkal, családdal más.) És azt se felejtsük el, hogy nem mindenki van meg egy Bala-körön csak egyszeri kajával + banán+vízzel. Aki sokat teker, annak rááll a szervezete, de aki nem, annak szerintem nem jó ez a tanács.
    Mi úgy indultunk, hogy fejenként 5 szendó (oké, volt táska), meg kulacsban a víz. 5x álltunk meg szendózni, ebből 2-3 alkalommal lecsúszott egy sör is. Illetve volt még egy kényszermegállás, mert haverom gyomrának nem tetszett az izó. :C Így lett a 206 km-en 9 óra tekerés + 2 óra állás. A kulacsos részt rontottuk el, mert a táskába kellett volna még egy víz, ha nincs csap.

    Tothgera30: szerintem nálad is hasonló a probléma. A magyar átlag embernek ismeretlen a Formigli (én is azóta hallom, hogy neked van :B ), ezért simán továbblép rajta. Ha olyan bringa lenne, aminek "van neve itthon" (tucatmárka, mint bármelyikőnké), szerintem simán elmenne. Nem véletlenül ment el olyan hamar a KTM is.
    Te is jobban járnál, ha vennél egy Cube vázat 100 €-ért... na jó, viccelek. :U :N Külföldi oldalak?

    joysefke: ha már matricázunk, legyen má' S-Works! :C

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák