Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    Urak!

    A gyári Maxxis Mud Wrestler-t szeretném lecserélni (hangos és nem gördül olyan jól, mint vártam) döntően aszfaltra szánt gumira, de néha földútra, erdei ösvényre is letévedek. Elsődleges szempont a kis gördülési ellenállású, gyors, csendes suhanás, de azért kanyarban is tapadjon, illetve a városi vészfékezések során sem árt, ha megállja a helyét. A terepen való kapaszkodóképesség kevésbé fontos (a laza, sáros, felázott talajt igyekszem kerülni).
    Másik bringán (26 x 1.75) a Schwalbe Land Cruiser-rel (HS307) (továbbiakban: LC) elégedett vagyok, ám a leváltandó gumi 700x33C, úgyhogy e körüli méret kellene. LC-ből (már a 2016-os HS450) a 700x35C a legkisebb, így ez jöhet szóba, illetve Schwalbe honlapján néztem a sima Marathon-t 700x28C / 700x32C / 700X35C méretekben. Azt látom, hogy saját bevallásuk szerint a kapaszkodóképességet leszámítva mindenben jobb a LC-nál.
    - Megéri a Marathon a dupla árat?
    - LC-ből a HS307-hez képest a HS450-t 4,5 helyett 6.0 bar-ra lehet felfújni, ennek ellenére a honlap szerint nem jobb a gördülési ellenállása. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
    - Ezeken kívül milyen más gumit érdemes fontolóra venni?

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák