Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Gyufaaa #33432 üzenetére

    Szigorúan 26! ;] 2.25-ös Nobby Nic. Használt gép jó pár éves modell, látszik is rajta. De engem nem érdekelnek az apróbb karcok és kopások. Legalább nyugodt vagyok, hogy nem én tettem rá. Az egyik eladó-é volt a benne lévő Fox teló, tavasszal kapott egy nagy generált.
    Telefonról nem akartam képekkel szenvedni, de most már gép előtt vagyok:
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

    A kerekeken csak ámultam mikor megláttam. Még eddig nem volt szerencsém Mavic Ride Cross felnihez és hozzá való agyakhoz, pluszban még a lapított küllő is fokozta a látványt. Nekem újdonságvolt. A nyereg biztos cserés lesz, mert nincs az a béléses nadrág amiben nekem az kényelmes lesz.
    A Cross gépemen is LX váltókarok vannak LX váltókkal, de oda nem jutott LX hajtás. Ez látszik is, mert nekem az LX+Truvativ váltáshoz fél kör kell elől. Itt az LX hajtásnak elég egy negyed pedálfordulat. A hátsó XT váltó is simábban jár, mert az én LX-em. Persze még terhelés nélkül próbáltam csak, majd jobb időben kiderül, hogy hegynek felfele hogyan vált. 130K-ért eddig jó vételnek tűnik nekem.

    12,6kg, nagyüzemi konyhai hitelesített mázsával mérve, szóval tuti csak ennyi. A Gepida cross-om azzal az olcsó alu vázzal és a fémdarab telóval 18kg. Pedált majd cserélem spd-re ha elég bátor leszek hozzá. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák