Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    Keresek magamnak (178 cm, férfi) egy túrabiciklit (Cross Trekking - 90% országút, 10% könnyű terep), amivel elsősorban a lányommal együtt biciklizgetnék, várhatóan nem túl nagy távokat (hétvégente 5-10 km). Legfőbb szempont itt a megbízhatóság, kis karbantartás igény. Nincsenek előttem kitűzött sportteljesítmény célok, így elfogadom ha lassabban vált, vagy pár kilóval nehezebb, mint az aktuális top, millió Ft-os példány. Árban 150-200k körül húznám meg a határt, de persze ez rugalmas valamennyire. Használt / új is játszik, konkrét gyártó / modell ajánlásokat is várnék, nem (csak) általános javaslatokat.

    A feleségemnek Elops 3, a lányomnak Btwin Original 500-a van, teljesen meg vannak vele elégedve, így az áruházas márkák is szóba jöhetnek, bár ahogy látom ezek új ára vetekszik a dedikált gyártók áraival. (Nekik használtan vettük mindkettőt, így ár/értékben nagyon jók voltak.)

    Magamnak egyelőre ezeket találtam:
    Dechatlonos Rockrider, Riverside, Elops - bár igazán jó vételt nem látok itt
    Gepida Albion 200 CRS
    Kellys Cliff 10
    CTM Tranz, Stark - nekik van jó magyarországi boltjuk?
    Ha jól látom, akkor a Trek, Cube, KTM árban már nem nagyon fér bele.

    Lehet használt is, csak ott kicsit meg vagyok vele lőve, hogy mit is kell rajta ellenőrizni és hogyan (tudom, hogy van róla hozzászólás, de nem gyakorlott szemnek kevésbé tűnnek fel az esetleges rejtettebb hibák), szóval ott az újszerűek jöhetnek szóba, azok meg jellemzően nem sokkal olcsóbbak a boltinál.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák